вівторок, 21 серпня 2012 12:16

Шарапова презентувала свої власні цукерки

Шарапова презентувала свої власні цукерки
У солодку колекцію увійшли 12 видів жувальних цукерок Фото: mariasharapova.com

Чотириразова чемпіонка турнірів серії "Великого шолома" росіянка Марія Шарапова в Нью-Йорку, в магазині Henri Bendel на П'ятій авеню, взяла участь у презентації власної торгової марки цукерок, що отримала назву Sugarpova. У солодку колекцію увійшли 12 видів жувальних цукерок, виконаних у формі губ, тенісних м'ячів, павуків, фруктів, ведмежат, зірочок, сердечок, які, згідно із задумом спортсменки, повинні відображати веселу, яскраву і солодку сторони її життя поза тенісом.

У назві використана гра слів - комбінація англійського sugar (цукор) і прізвища Шарапової.

"Я завжди любила цукерки і з великим ентузіазмом поставилася до ідеї створення власної марки цукерок. У мене насичений тенісний календар, я весь час подорожую світом і повинна зізнатися, що завжди відчувала слабкість до солодощів. Коли не знайшла те, що хотіла, на кондитерському ринку, вирішила сама придумати цукерки, які сподобаються мені і дівчатам зі схожими вподобаннями. Я хочу якомога швидше пригостити цукерками марки Sugarpova всіх своїх друзів-ласунів", - зізналася Шарапова.

Досі 25-річна російська тенісистка, яка стала в цьому сезоні володаркою кар'єрного "Великого шолома", була обличчям інших компаній. Власне, рекламні заробітки і складають левову частку її доходу. Тепер же найбагатша спортсменка світу вирішила підвищити свою капіталізацію і влаштувати солодке життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серена Вільямс розгромила Марію Шарапову у фіналі Олімпіади

Півтора роки тому Шарапова вирішила спробувати зробити щось своє і за дитячою звичкою витратити гроші на цукерки, точніше, на жувальні цукерки, які у світі відомі під назвою "Гамма". Знайшлися партнери, фабрика в Іспанії, і тепер з'явилася нова концепція в новій упаковці, де змішалися сексуальність тенісистки як двигун рекламного прогресу, гламур і, звісно, спорт. Наприклад, цукерковий сет під назвою "Спорт" виконаний у вигляді тенісних кульок.

Цукерки поки надійшли у продаж тільки на території США. Однак незабаром Sugarpova з'явиться також у Великій Британії та ОАЕ. Крім того, солодощі можна купити через Інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова презентувала свої власні цукерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути