вівторок, 07 листопада 2017 14:08

Мережу підірвала оголена обкладинка 63-річної "вагітної" матері Ілона Маска
28

Фото: Соціальні мережі

У цьому році журнал New York Magazine відзначає 50-річчя. З такої нагоди в редакції вирішили згадати гучні публікації і найяскравіші обкладинки за всю історію існування видання. Серед таких виявилася і обкладинка з оголеною і "вагітною" матір'ю мільярдера Ілона Маска, моделлю Мей Маск. Цей випуск вийшов ще в 2011 році, але інтерес до номера знову виник на днях, коли обкладинку почали обговорювати в Instagram.

Обкладинка відтворює знаменитий знімок актриси Демі Мур, яка, будучи на останніх тижнях вагітності, знялася оголеною для журналу Vanity Fair в 1991 році: Мей на момент зйомки для New York Magazine було 63 роки, але позує вона в точно такій же позі. А ще вона, як і Демі, повністю оголена, "вагітна": оскільки номер був присвячений пізньому материнству, то редактори вирішили "прифотошопити" Мей живіт, щоб отримати провокаційний кадр.

Що тоді, що зараз задумка вдалася: інтернет-користувачі обговорюють не стільки саму тему - чи варто заводити дитину після 50 років, - скільки зовнішні дані Мей. Багато хто сходиться на тому, що за минулі шість років вона практично не змінилася і, здається, навіть стала виглядати ще краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus-size оголила пишні принади в сексуальній фотосесії

"Люди дуже позитивно до мене ставляться. Мені здається, з моєю допомогою молоді дівчата бачать, що життя в цьому віці не закінчується", - говорить Мей.

На порозі свого 70-річчя Мей, яка розпочала модельну кар'єру ще півстоліття тому, як і раніше знімається в рекламі (недавно, наприклад, стала обличчям бренду CoverGirl), у фотосесіях і навіть в кліпах Бейонсе, а також встигає приділяти час своїм трьом дітям і 10 онукам.

Зараз ви читаєте новину «Мережу підірвала оголена обкладинка 63-річної "вагітної" матері Ілона Маска». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути