вівторок, 23 січня 2018 10:44

Сестри Кардаш'ян оголили розкішні принади в рекламі Calvin Klein
6

Родина Кардаш'ян
Фото: Calvin Klein
Родина Кардаш'ян
Родина Кардаш'ян
Родина Кардаш'ян
Родина Кардаш'ян

Свіжа рекламна кампанія Calvin Klein поповнилася новими героями: слідом за дітьми Сінді Кроуфорд, які вже позували для кампанії #MYCALVINS, в фотосесії бренду взяли участь всі п'ять сестер Кардаш'ян - Дженнер. Шанувальники в захваті, адже Кортні, Кім, Хлое, Кендалл і Кайлі все разом вже давно не знімалися в рекламі.

Перед камерою зірки постали в спідній білизні з різних колекцій марки (Modern Cotton і Body range) і в джинсових комплектах. Деякі, як Кендалл і Кортні, позували напівоголеними, а ось Кайлі Дженнер, навпаки, фігуру приховувала. Наймолодша з сестер зараз, як відомо, чекає дитину, проте до цих пір свою вагітність від громадськості приховує - жодного фотодокази цікавого стану дівчини у ЗМІ досі немає. На всіх знімках рекламної кампанії вона закриває живіт.

Ще одна вагітна героїня зйомки, Хлое, так чинити не стала: очевидно, фотосет відбувся до того, як стан майбутньої мами став помітним. І до того, як Кім стала мамою втретє (дочку Чикаго їм з Каньє народила сурогатна мати).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишногруда Instagram-сенсація знялася в прозорій спідній білизні

Зараз ви читаєте новину «Сестри Кардаш'ян оголили розкішні принади в рекламі Calvin Klein». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути