Ексклюзиви
вівторок, 10 травня 2011 14:03

Сестрі Кейт Міддлтон запропонували $5 млн за "домашнє порно"
9

Сестра герцогині Кембриджської Піппа продовжує набирати популярність. На позаминулому тижні дівчину визнали "найгарячішою подружкою нареченої", а деякі азартні персони навіть зробили ставки, що красуня може стати нареченою принца Гаррі. Тепер міс Філіппе Міддлтон надійшла пікантна пропозицію на досить значну суму.

Співвласник компанії Vivid Entertainment, що спеціалізується на фільмах про сексуальне життя знаменитостей, Стівен Хірш звернувся до Піппи з офіційною пропозицією. Ціна питання - 5 мільйонів доларів за "домашнє порно". Також якщо дівчина виявить бажання, Хірш готовий допомогти їй зробити запаморочливу кар'єру в індустрії фільмів для дорослих.

До речі, Піппа не єдина з сімейства Міддлтон, котра отримала таку пропозицію. Джеймсу, брату Кетрін, Хірш запропонував мільйон доларів за відеозапис сексуального характеру. Приводом для такої пропозиції послужили кілька "голих фото" Джеймса, що з'явилися в Мережі незабаром після весілля його сестри.

Сім'я Міддлтон обурена розповсюдженням в Інтернеті "нескромних" фотографій Піппи і Джеймса. На пропозицію Стіва Хірша вони ніяк не реагують, розуміючи, що власник порнокомпанії просто піариться таким чином.

Зараз ви читаєте новину «Сестрі Кейт Міддлтон запропонували $5 млн за "домашнє порно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути