Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2012 15:19

Шерон Стоун стала приховувати свою сексуальність

Схоже, Шерон Стоун втомилася від статусу секс-символу. І після 50 років іноді не дуже хочеться демонструвати стрункі ноги і підтягнуті груди. А просто вийти в образі елегантної леді.

Сіра сукня з хутряним комірцем, елегантний капелюшок, рукавички і класична помаранчева сумка. На благодійному прийомі Hollywood Bag Ladies Luncheon в Лос-Анджелесі 54-річна актриса була зовсім не схожа на свою героїню з фільму "Основний інстинкт".

До речі, на вечір зірка приїхала зовсім не в компанії молодого бойфренда. А разом зі своїми сестрою Келлі і матір'ю Дороті. Взагалі останнім часом серед знаменитостей стало модно з'являтися на світських заходах всією сім'єю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шерон Стоун в Мілані втратила свідомість від перевтоми

В одному з нещодавніх інтерв'ю Стоун заявила, що її сексуальна привабливість зовсім не зменшується з віком. І взагалі чим старше вона стає, тим більше прихильників у неї з'являється. "Секс і сексуальність не залежать від того, скільки зморшок у вас на колінах або ліктях, - стверджує зірка. - До мене підходять хлопці і кажуть: "Мені дуже подобається, як Ви посміхаєтеся". Ось що їх приваблює. Чоловіки люблять зморшки в куточках очей і рота. Це свідчення вашої життєрадісності. Хлопці хочуть бути поряд з жінкою, яка вміє прощати і дарувати любов". До речі, сама Шерон зустрічається з 27-річним аргентинським манекенником Мартіном Міка.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун стала приховувати свою сексуальність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути