пʼятниця, 01 листопада 2013 12:37

Сергій Звєрєв написав гімн для зимової Олімпіади в Сочі

Автор: фото:tsn.ua
 

Потап і Настя шість років тому на конкурсі "5 зірок" виграли право відкрити своєю піснею зимову Олімпіаду в Сочі 2014. Але про українських музикантів забули і їх не запросили на головний спортивний захід зими, про це стало відомо від кореспондентів ТСН Особливе на каналі 1+1.

Ще раніше, до того, як дізнались про право на Олімпіаду 2014, свою пісню записали Філіп Кіркоров, Софія Ротару, Тіматі, Діма Білан, Валерія та багато інших артистів і саме вони, на-думку чоловіка Валерії, продюсера Йосипа Пригожина повинні відкривати Олімпіаду 2014. Так само продюсер вважає, що конкурсу, на якому Потап і Настя отримали право виступити на Олімпіаді вже не існує і спитати нема з кого, і взагалі, до початку Олімпіади все може ще змінитися.

"У нас в країні відкривати може хто завгодно, до грудня все може змінитися, як в один, так і в інший бік", - говорить Пригожин.

Співак і шоумен Сергій Звєрєв розповів, що у нього є своя версія пісні, що гідна відкривати Олімпіаду в Сочі.

"Я дуже собі складно уявляю, щоб я співав гімн, але я вже рік тому написав гімн до Олімпіади і він у мене лежить. Або Гриші Лепсу, або Філіпу Кірокорову, або комусь з оперних співаків у Києві запропоную", - говорить Сергій Звєрєв.

Стиліст не сумнівається, що Потап і Настя гідні виступити на відкритті Олімпіади в Сочі.

"Це чудові артисти, вони можуть співати все, навіть телефонну книгу", - говорить Сергій Звєрєв.

Потап не ображається на канал, що підтримував конкурс, на якому вони з Настею перемогли кілька років тому, але співак хоче повернути своє. Потап розповів, що може заспівати гімн, як з Настею, так і сам.

" Готовий на будь-які пропозиції оргкомітету Олімпіади в Сочі, - говорить співак і додає, - ми група світового масштабу і можемо поступитися цим правом", - каже Потап.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Звєрєв написав гімн для зимової Олімпіади в Сочі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути