Ексклюзиви
неділя, 24 січня 2021 16:13

Сергію Бабкіну поставили страшний діагноз

Сергію Бабкіну поставили страшний діагноз
Співак Сергій Бабкін має рідкісне захворювання очей. Йому

Українському співаку Сергію Бабкіну поставили страшний діагноз.

У нього рідкісне захворювання очей, від якого стрімко погіршується зір. Тож негайно потрібна операція за кордном. Про це співак написав у Instagram.

"Тиждень тому я дізнався, що у мене дуже рідкісне захворювання очей. Це захворювання зустрічається раз на мільйон. Лікар сказав так: "Запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини, 70% вашого центрального зору вже немає. Ви сліпнете, Сергій. Час йде на дні", - написав Бабкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топлес і навкарачки: дружина Бабкіна випнула на камеру голі сідниці

Також він розповів, що потрібного обладнання та відповідного препарату для здійснення даної операції в Україні немає. У країнах СНД - теж немає. Тому він полетить до Австрії на лікування.

"Операція запланована на 5 лютого. Тепер залишилося тільки успішно дістатися до Відня і минути 10-денний карантин, бо зір не дає мені багато часу", - додав Бабкін.

Нещодавно зіркове подружжя Сергій та Сніжана Бабкіни захворіли на коронавірус. Музикант запевнив, що не уявляють, де могли заразитися. Мовляв, із хворими не контактували, дотримувалися соціальної дистанції, носили маски й дезінфікували руки.

Зараз ви читаєте новину «Сергію Бабкіну поставили страшний діагноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути