понеділок, 16 лютого 2015 00:43

Сергій Притула шкодує, що розповів про допомогу Івана Дорна

Автор: mediananny.com
 

Телеведучий Сергій Притула шкодує, що розповів про фінансову допомогу Івана Дорна українцям, про це він повідав у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Він не хотів нічого оприлюднювати. Я сказав: "давай нарешті я скажу". Він вагався, вагався, а потім сказав: "роби як хочеш". І я нарешті тепер скажу, що з одного боку шкодую, що оприлюднив цю інформацію, невідомо як, яким боком вона вийде на території північного сусіда, а з другого боку, я думаю, що країна має знати свого героя і зрештою сподіваюсь, що від Ваньки відчепляться бо задрали деякі "патріоти", - говорить Сергій Притула.

Телеведучий і сам активно збирає кошти на допомогу українським солдатам.

"Я традиційно коли когось бачу я питаю: "маєш можливість допомогти? не маєш, ок", це добровільна справа, не люблю напів тонів, коли люди роблять вигляд, що нічого не відбувається. Все це вже не та ситуація, коли можна сісти і сказати: я проти війни, я за мир і за любов, але це ж не так, люди гинуть".

"Я на 33-34 році життя навчився правильно капіталізувати свою популярність: одна справа, коли люди підходять на вулиці, просять фотографуватися, а інше, коли вони приходять і дають декілька тисяч на АТО", - говорить телеведучий.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Притула шкодує, що розповів про допомогу Івана Дорна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути