середа, 07 жовтня 2020 14:43

"Серце розділилося": Наталія Мосейчук оголосила імена 2 вчителів-переможців у власній номінації "Вибір серцем"
7

Нагородження відбулося цими вихідними у серці Києва під час урочистої церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2020. "Вибір серцем" - особиста номінація ведучої каналу "1+1" та куратора проекту "Право на Освіту" Наталії Мосейчук. Вже вчетверте її отримують вчителі, які працюють з особливими дітками: в лікарнях, інтернатах, дитячих будинках, інклюзивних класах.

Мосейчук назвала 2 переможців у номінації "Вибір серцем"
Фото: надане пресслужбою каналу "1+1"
Мосейчук назвала 2 переможців у номінації "Вибір серцем"
Мосейчук назвала 2 переможців у номінації "Вибір серцем"
Мосейчук назвала 2 переможців у номінації "Вибір серцем"
Мосейчук назвала 2 переможців у номінації "Вибір серцем"

"Це не про методику та академічні успіхи учнів. Це про людяність і відданість, про героїзм та почуття. Про тих особливих учнів, яким щоденно допомагають відкривати світ вчителі. Щороку важко обирати і цьогоріч моє серце розділилося. Нагороду віддаю двом педагогам, які перетворюють свою роботу на справжнє диво. Переможці різні: Вікторія - молодий, енергійний новатор. Пан Олег - досвідчений професіонал, взірець, яким має бути вчитель у лікарні. Та їх об'єднують добрі та щирі серця, бажання розвивати освіту в Україні і вони впевнено йдуть цим шляхом", - зазначила Наталія Мосейчук. Премії переможцям номінації складають 80 та 30 тис. гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після перемоги над раком: ведуча Мазур приголомшила новим образом у фотосесії для глянцю

Новаторка інклюзивної освіти 38-річна Вікторія Щербакова з Кролевця (Сумська область) навчає діток з вадами слуху в опорному закладі "Кролевецький ліцей №3". У 2015 році стала першою на Кролевеччині вчителькою інклюзивного навчання і відтоді створює власні інтерактивні методики навчання. Особисто отримати нагороду на сцені заходу Вікторія приїхала до Києва разом з чоловіком Андрієм. 68-річний Олег Швед понад 30 років присвятив викладанню української мови та літератури у школі львівського "Охматдиту". Олег Іванович організує Шевченківські читання. Через карантинні обмеження, вчитель стежив за церемонією нагородження вдома онлайн разом з дружиною Любов'ю, яка теж вчителька - викладає українську мову - і з журналістами ТСН.

- Має приїхати прем'єр-міністр, тому так посилили заходи безпеки, - перемовляються журналісти біля столичної арки Дружби Народів. 3 жовтня тут пройшла церемонія нагородження національної премії Global Teacher Prize Ukraine. Переможцем став Василь Дяків із Заліщиків на Тернопільщини. Він отримав 250 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"Серце розділилося": Наталія Мосейчук оголосила імена 2 вчителів-переможців у власній номінації "Вибір серцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути