Ексклюзиви
пʼятниця, 11 листопада 2022 17:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Сенцов відреагував на звільнення Херсона й опублікував нове фото

Режисер-захисник Олег Сенцов майже місяць не публікував дописів у соцмережах.

Але сьогодні, 11 листопада, з нагоди новини про звільнення Херсона він зробив виняток. Сенцов, який зараз у гарячій точці під Бахмутом Донецької області, поділився почуттями у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прапор України у Херсоні! Далі – Крим

Звільненню Херсона неможливо не радіти, як і неможливо забути усіх тих, хто віддав за це своє життя у тих полях та посадках", – написав захисник.

Автор: facebook.com/oleg.sentsov
  Режисер-захисник Олег Сенцов прокоментував звільнення Херсона
Режисер-захисник Олег Сенцов прокоментував звільнення Херсона

Українці написали під дописом, що сьогодні "ридають від щастя та болю за всіх, хто віддав своє життя за волю і свободу".

Збройні сили України проводять зачистку у Херсоні. Там можуть лишатися росіяни, які переодягнулися. Про це сказав депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань 11 листопада.

Нові звільнені від російських загарбників населені пункти уже видно на онлайн-мапі війни в Україні. Міста і села, звідки напередодні вигнали російських загарбників, публікує сервіс DeepState.

Українські війська продовжують звільняти українські землі від російських загарбників. У Генштабі ЗСУ офіційно повідомили про звільнення Дудчан, П'ятихаток, Борозенського, Садка, Безводного, Іщенки, Костромки, Краснолюбецька, Калинівського, Бобрового Кута, Безіменного і Благодатного.

Військове командування України не може ні спростувати, ні підтвердити інформацію про відведення російських окупаційних військ із Херсона на лівий берег Дніпра. Українські воїни продовжують наступальну операцію відповідно до свого плану.

Зараз ви читаєте новину «Сенцов відреагував на звільнення Херсона й опублікував нове фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути