понеділок, 04 серпня 2014 13:39

Селена Гомес потрапила у ДТП через папараці

Автор: Reuters
 

Американська співачка Селена Гомес стала жертвою папараці в буквальному сенсі: в автомобіль зірки врізалася машина в якій переслідували її папараці.

3 серпня Селена якраз виїжджала з парковки, як на швидкості в неї врізався автомобіль, з папараці. Примітно, що замість того, щоб допомогти зірці або хоча б просто поцікавитися станом її здоров'я, фотокореспонденти почали фотографувати місце події, а також саму співачку. На фото видно, що автомобіль Селени, та й сама зірка, не сильно постраждали.

Селена також розповіла про подію на своїй сторінці в соціальній мережі. Вона заявила, що не винна в інциденті, а от її представники зараз займаються юридичною оцінкою того, що сталося, і не виключено, що невдачливі папарацці підуть під суд.

Селені зараз надмірно докучають журналісти, намагаючись добитися коментаря щодо бійки її колишнього хлопця Джастіна Бібера і голлівудського актора Орландо Блума.

Нагадаємо, що бійка двох відомих чоловіків сталася на Ібіці. Бібер підійшов привітатися до Леонардо ДіКапріо, а той сидів поруч з Орландо. Джастін з ввічливості простягнув руку акторові, але Блум тільки гордовито глянув на його руку і проігнорував привітання. Тоді співак сказав "Передавай привіт Міранді", на що Орландо скочив, як ошпарений і, за однією з версій, вдарив Бібера по обличчю. За іншою версією Джастін встиг ухилитися. Тут підскочили приятелі канадця, що дало йому можливість сховатися. Трохи пізніше співак помістив на свою сторінку в соцмережі фото Міранди в купальнику, а замість коментаря до фото - значок корони, який у нього витатуйований на грудях. Пізніше він видалив цей пост, натомість помістивши знімок, на якому плаче Орландо. Багато хто вважає це не стільки натяком Джастіна на роман з Мірандою (вони фліртували під час одного з модних показів два роки тому), скільки помстою за чутки про можливі відносин вже холостого Орландо і Селени Гомес, з якою Джастін то зустрічається, то розлучається.

Зараз ви читаєте новину «Селена Гомес потрапила у ДТП через папараці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути