Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2013 12:38

Селена Гомес пішла від Джастіна Бібера через Ріанну

Зараз стосунки між Селеною Гомес і Джастіном Бібером напружені до крайнощів. Минулого тижня стало відомо, що дівчина вирішила остаточно порвати з поп-зіркою. І тепер з'ясовується, що головною причиною розриву стала Ріанна.

У РіРі з Джастіном трапилася любовна інтрижка в лютому 2011 року, повідомляє журнал Life & Style. А в грудні минулого року про це дізналася Селена. Для неї подібна новина стала серйозним шоком.

"Для неї це було як ніж у спину, - розповів якийсь приятель Гомес. - Вона страшенно засмутилася. Адже це було майже два роки тому, коли у Селени з Джастіном розвивалися стосунки і здавалося, що вони по вуха закохані одне в одного. Джастін нікому ніколи не казав про свої стосунки з Ріанною. Адже це виставило б його в непривабливому світлі".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Папараці впевнені у возз'єднанні Джастіна Бібера і Селени Гомес

Можливо, це було швидкоплинне захоплення, але Селена підозрює, що весь цей час Бібер потайки зустрічався з Ріанною. Ось чому молоді люди розійшлись після модного шоу Victoria's Secret. Тоді говорили, що причина розриву - захоплення співака однією з красунь-моделей. Але насправді за лаштунками РіРі і Джастін згадали минуле (обидва артиста виступали на модному показі).

Втім, багато оглядачів поставилися до подібної романтично-драматичної історії досить скептично.

По-перше, молодший брат Ріанни - одноліток Джастіна. По-друге, якщо адюльтер стався в лютому позаминулого року, то РіРі ризикує опинитися за ґратами. Справа в тому, що на той момент Біберу було всього 16 років, а покарання за розбещення неповнолітніх ще ніхто не відміняв.

Зараз ви читаєте новину «Селена Гомес пішла від Джастіна Бібера через Ріанну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути