середа, 18 липня 2018 11:24

Сексуальна Жизель Бундхен продемонструвала супермодельну фігуру у бікіні
12

Жизель Бундхен
Жизель Бундхен
Жизель Бундхен
Жизель Бундхен
Жизель Бундхен

37-річна Жизель Бундхен і 40-річний Том Бреді разом з восьмирічним сином Бенджаміном, п'ятирічною дочкою Вівіан і сином Бреді від попередніх стосунків, десятирічним Джоном, відпочили в Коста-Ріці.

На пляжі Жизель продемонустріровала фігуру супермоделі в бікіні.

Жизель і Том поділилися кількома знімками з подорожі, під час якої з дітьми зробили кінний похід по тропічному лісі і полонинах. На одному зі знімків, зроблених чоловіком моделі, вона сидить на коні в джинсах і білій футболці поверх купальника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс оголила груди в занадто тісному бюстгальтері

Старший син футболіста рідко з'являється на фотографіях в Instagram батька. З мамою Джона, актрисою Бріджит Мойнахан, Бреді розлучився, коли вона була вагітна. Том був присутній на пологах і згодом не втрачав зв'язок з первістком.

В одному з інтерв'ю Жизель зізналася, що дуже цінує час, проведений в колі сім'ї, і не дозволяє дітям відволікатися на гаджети.

"Ніяких телефонів і іншої електроніки. Давайте цінувати зараз. Це найважливіше для мене. Я росла в сім'ї з восьми чоловік. Час, коли ми сиділи поруч один з одним, був кращим. Всім хотілося висловитися, а тато казав:" Піднімайте руку ", - розповіла Жизель.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна Жизель Бундхен продемонструвала супермодельну фігуру у бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути