Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2018 12:19

Сексуальна Ріанна у відвертій білизні засвітила пишні форми
32

Ріанна випустила колекцію спіднього
Ріанна випустила колекцію спіднього
Ріанна випустила колекцію спіднього
Ріанна випустила колекцію спіднього
Ріанна випустила колекцію спіднього

Співачка Ріанна позувала на промо фото свого бренду спідньої білизни Savage x Fenty.

Щоб підігріти інтерес до запуску, Ріанна випустила промо-ролик нової колекції, головною героїнею якого сама ж і стала. У роликах зірка позує в мереживній комплекті спідньої білизни і рукавичках зеленого відтінку. Фолловери дівчини в Instagram прийшли в захват від спокусливого ролика зірки і написали їй безліч компліментів.
"Моя місія полягає в тому, щоб жінки у всьому світі могли носити зручну і сексуальну білизну. Я думаю, сьогодні ввечері глядачі змогли відчути цю енергію. Я хотіла, щоб вони відчули, що всі жінки - різні, їх тіла - різні, побачили ці різні грані жіночності ", - розповіла Ріанна про свою колекцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожча модель вийшла в світ без бюстгальтера

Переглянути цей допис в Instagram

💚 love love LOVE this leopard lace. it comes in 3 other colors too! @savagexfenty #savagexfw18 out NOW! 🍓 directed by @original_xerox

Допис, поширений badgalriri (@badgalriri)

Останнім часом Ріанна все менше займається випуском нових пісень, присвячуючи практично весь вільний час своєму бренду спідньої білизни Презентація нової колекції відбулася після показу Marc Jacobs і фактично закрила Тиждень моди в Нью-Йорку - шоу вийшло одним з найбільш видовищних за весь модний марафон, а новинки надійшли в продаж відразу після його закінчення замовити їх можна на офіційному сайті бренду і в спеціальному поп-ап-просторі Savage x Fenty в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна Ріанна у відвертій білизні засвітила пишні форми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути