неділя, 16 січня 2022 08:58

Сексі-вигини голої Демі Роуз та розкуте позування онуки Фокіна в ліжку - що публікують зірки в мережі
11

Французька модель Тіна Кунакі потішила фанів гарячим пляжним кадром. Зірка постала в білих бікіні та накидці. Сексапільними знімками дружина французького актора Венсана Касселя ділиться в Instagram. Подружжя проводить відпустку в Бразилії.

Які ще сексуальні фото публікували зірки цього тижня, зібрала Gazeta.ua.

Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана вразила відвертим образом. Позувала в звабливій спідній білизні та халаті синього кольору. Доповнила сексуальний образ намистом з перлів.

Британська модель Демі Роуз подражнила мережу апетитними формами. Зірка Instagram позувала лише в рожевому халаті, який ледь прикривав інтимні місця жінки. Фотосесію влаштувала на заході сонця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі ню: Кеті Перрі в день народження чоловіка вразила позуванням топлес

Телеведуча й фітнес-модель Валерія Крук захоплює розкішним тілом та ідеальною засмагою. Гарячі знімки публікувала з відпочинку в Танзанії. На одному з фото постала в зеленому бікіні з квітковим принтом і панамою в тон.

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо поділилася архівним еротичним кадром, на якому з'явилася топлес. Голі груди прикрила рукою, а з одягу на ній були лише білі штани. На чорно-білому фото колишній "янгол" Victoria`s Secret позує на пляжі.

Онука першого прем'єр-міністра Вітольда Фокіна Марія, яка будує кар'єру співачки й моделі, розкуто повигиналася в ліжку. Постала в чорній блузі та корсеті.

Телеведуча й фітнес-модель Валерія Крук захоплює розкішним тілом та ідеальною засмагою. Гарячі знімки публікувала з відпочинку в Танзанії
Фото: instagram.com/valeriyakruk
Американська співачка Ніколь Шерзінгер дражнить фанів звабливою фігурою на пляжному відпочинку
Британська модель Демі Роуз вражає мережу апетитними формами
Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана зваблює відвертим образом
Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо поділилася архівним еротичним кадром, на якому з'явилася топлес

Виконавиця Мішель Андраде поділилася пікантним фото з подругою. Обидві - у білих монокіні з бретелею на одне плече. Влаштували фотосесію на яхті, хизуючись підтягнутими фігурами. Доповнили образ босоніжками на підборах.

Зараз ви читаєте новину «Сексі-вигини голої Демі Роуз та розкуте позування онуки Фокіна в ліжку - що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути