субота, 02 жовтня 2021 11:50

Секс по п'ять годин і 100 гітар, названих на його честь: Стінгу виповнилося 70 років
5

2 жовтня англійський музикант Стінг відзначає 70-річчя. Гордон Меттью Томас Самнер – справжнє ім'я артиста – здобув популярність завдяки гурту The Police ще в 1970-1980 роках.

Gazeta.ua підготувала неочікувані факти з життя легендарного співака.

1. Стінг народився у незаможній родині. Грошей вистачало тільки на необхідне. Мати Одрі, яка закінчила музичну школу, навчила сина грі на фортепіано і віддала в церковний хор. Коли хлопцю виповнилося 10 років, справжнім подарунком від батьків для нього стала бас-гітара.

2. Після закінчення гімназії він працював кондуктором, податковим інспектором, а потім вступив до педагогічного коледжу. Коли закінчив його, працевлаштувався вчителем англійської мови в католицьку школу. Тоді один із близьких друзів помітив талант Самнера і запропонував йому пройти прослуховування в місцевий джазовий гурт Newcastle Big Band. З цього і почався його шлях на сцену.

3. Стінг є багатодітним батьком: він має двох дітей – Джо і Кетрін – від першого шлюбу з театральною акторкою Френсіс Томелті і четверо – Міккі, Коко, Джейк, Джакомо – від фотомоделі та продюсерки Труді Тайлер, з якою одружений досі. Ніхто з дітей не може претендувати на спадок зіркового батька, який становив понад $300 млн на 2018 рік. Музикант свідомо не вносить їх у заповіт: таким чином намагається вберегти дітей від долі заможних нероб.

2 жовтня англійський музикант Стінг відзначає 70-річчя
Фото: instagram.com/theofficialsting
Коли Стінгу виповнилося 10 років, справжнім подарунком від батьків для нього стала бас-гітара
З коханою Труді Тайлер Стінг почав зустрічатися 1982 року, у шлюбі – з 1992 року
Стінг є багатодітним батьком: він має двох дітей – Джо і Кетрін – від першого шлюбу з театральною акторкою Френсіс Томелті і четверо – Міккі, Коко, Джейк, Джакомо – від фотомоделі та продюсерки Труді Тайлер, з якою одружений досі
 Стінг разом з дружиною Труді мають кінокомпанію

4. Стінг разом з дружиною Труді мають кінокомпанію. Спонсорували фільм "Карти, гроші, два стволи" – перший фільм режисера Гая Річі. До речі, саме музикант познайомив його зі своєю подругою, а згодом і майбутньою дружиною Річі – артисткою Мадонною. Син зіркової пари – Рокко Річі – похресник Стінга.

5. У світі є 100 гітар, названих на честь зірки. Серія The Sting: Mini Signature Edition розроблялася під особистим контролем музиканта.

6. Іменем Стінга назвали жабу нещодавно відкритого підвиду "бразильська древесниця" – Dendropsopus stingi. Музикант зробив величезний внесок у порятунок тропічних лісів Амазонії. Ще 1989-го разом з дружиною і бельгійським кінорежисером Жан-П'єром Дютилье він захопився захистом природи і заснував екологічний фонд – Rainforest Foundation. Крім збереження тропічних лісів, організація бореться за права корінних народів, що живуть в них. Стінг бере активну участь у процесі, жертвує мільйони заради навколишнього середовища та проводить щорічні благодійні концерти під егідою фонду.

7. Знаменитість не їсть м'яса, відвідує зал, активно займається йогою, бігом і аеробікою. Також Стінг практикує тантричний секс. Труді Стайлер в інтерв'ю неодноразово говорила відверто на цю тему і хвалилася здатністю чоловіка займатися коханням понад п'ять годин без зупинки. Підтвердженням того, що музикант практикує такі сексуальні практики, служать зізнання і самого Стінга: він казав, що тантричний секс – це здорово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніці Белуччі - 57. Найспокусливіші фото легендарної італійки

Пропонуємо також прослухати найвідоміші пісні легендарного музиканта.

Культовий співак і музикант Стінг випустив альбом "My Songs" - збірник перезаписаних версій своїх старих хітів. За новим зазвучали такі хіти як "Every Breath You Take", "Englishman in New York", "Shape of My Heart" та інші всім відомі пісні артиста.

Зараз ви читаєте новину «Секс по п'ять годин і 100 гітар, названих на його честь: Стінгу виповнилося 70 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути