понеділок, 02 квітня 2012 15:56

"Щоб стати "міс", треба зробити чікі-чікі з головою журі" — Петро Лістерман

"Щоб стати "міс", треба зробити чікі-чікі з головою журі" — Петро Лістерман
Звідник наголосив, що цьогорічна "Міс Україна" чесно виграла Фото: peoples.ru

Російський звідник Петро Лістерман переконаний, що конкурс "Міс Україна" непідкупний. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Щоб стати міс, треба зробити чікі-чікі з головою журі. Але сьогоднішній конкурс найчесніший і найпорядніший в усьому світі. Я це заднім місцем відчуваю. Каріна Жиронкіна нікому не дала, можете мені повірити, бо толк в таких речах я знаю", - переконаний Лістерман.

Інші конкурси, на яких буває Лістерман, зокрема Лондонський, виявляються не такими чесними.

"От недавно був на конкурсі краси в Лондоні. Там було 56 дівчат з усієї країни. Я підходжу до хазяйки цього конкурсу і кажу: "В мене є клієнти, які хочуть купити ваш конкурс". А вона запитує: "Навіщо він вам потрібен?". А я їй відповідаю: "Мої клієнти хочуть трахати весь світ". І вона продала. Зараз якраз ідуть переговори", - зізнається російський звідник.

Між тим олігархи вже не цікавляться "місками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петро Лістерман шукає жінок для багатих чоловіків

"Міски" вже неактуальні. Багачі актрис хочуть цицястих, але без силікону, добрих і веселих дівчат, які співають або розказують анекдоти. Важливий інтелект. Один олігарх мені каже недавно: "Ти мене познайомив із дівчиною і я два дні до неї залицявся. Вона мені так затрахала мізки, що хочу з нею одружитися. А Онищенко ніколи не замовляє дівчат. Навпаки я в нього купую відроблений товар", - підкреслив Лістерман.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб стати "міс", треба зробити чікі-чікі з головою журі" — Петро Лістерман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути