Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2012 17:12

"Щасливі люди трусів не надягають" — Козловський любить нудистські пляжі

"Щасливі люди трусів не надягають" — Козловський любить нудистські пляжі
Співак любить засмагати Фото: negatuva.net

Віталій Козловський жаліється, що відпочиває дуже рідко і надто мало, бо працює. Зізнається, що цього літа вирвався вперше за довгі дев'ять років, повідомляє ТСН.

"Десь два тижні тому я був у Туреччині. Відпочивав шість днів, які не пов'язані зовсім ніяк з роботою", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

А от коли вже відпочиває, зайвих рухів робити не любить, і обирає пасивність.

"Я ні про що не має піклуватись. Не думати про їжу, наприклад. Тобто ти приходиш, і вона має бути готовою. Я не люблю екскурсії. Просто валяєшся на пляжі, засмагаєш, купаєшся у морі", — наголосив він.

Відпочивати сам Козловський терпіти не може. Обов'язково бере з собою купу друзів.

"Відпочивати самому це непевне якесь вбивство. Я би з розуму зійшов", - зауважив Віталій.

Зараз серце у співака вільне, проте зізнається, що у минулому мав не один курортний роман.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віталій Козловський носив дитину на руках

"Тобі хочеться під час відпочинку оцього жару, адреналіну. У тебе якось гіперболізується романтичний настрій, сексуальний настрій. Ти ходиш і шукаєш жертву, в кого би закохатися", - зізнався співак.

Ще одна слабкість Козловського — засмагати. Запевняє, що його смагляве тіло не боїться сонця. Та зізнається, що під час останнього відпочинку сильно обгорів, тож почав ставитися до своєї шкіри уважніше.

"Іноді я люблю переборщити, перележавши на відкритому сонці. Особливо коли це друга-третя дня. Потрібно не забувати користуватись захисними кремами, тому що насправді можна обгоріти і весь відпочинок піде коту під хвіст", - наголосив він.

Тілом своїм Козловський пишається. Вже багато років відвідує спортивну залу. Крім того зізнається, що бував на нудистських пляжах.

"Я колись не то, що пробував, а засмагав топлес. І не одноразово. У мене ніколи не виникало почуття сорому. Щасливі люди трусів не надягають", - підкреслив співак.

Зараз ви читаєте новину «"Щасливі люди трусів не надягають" — Козловський любить нудистські пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути