пʼятниця, 03 грудня 2010 12:59

Сара Джесіка Паркер старіє у всіх на очах (ФОТО)
6

Акторка Сара Джессіка Паркер, одна з головних героїнь серіалу "Секс і місто" з'явилася на обкладинці першого січневого номеру американської версії журналу Elle і дала інтерв'ю.

Однією з його головних тем стало старіння. Акторка розповіла, що не боїться цього процесу.

"Так, я старію. Боже мій, я постійно старію! Це схоже на в'янення квітів у кіно - це відбувається прямо у вас на очах. Але що я можу з цим вдіяти? Виглядати, як божевільна?", - розповіла Паркер.

Також акторка повідала про свою співпрацю з компанією Halston, яка пропонувала їй пост президента і креативного директора. За словами Паркер, їй знадобилася багато часу, щоб сказати "так", оскільки вона розуміла, що за таку пропозицію компанію серйозно розкритикують.

"Я ніколи не буду займатися цим для галочки. Я ніколи не залишуся осторонь від усього цього. Я зроблю це, як і все інше, що я коли-небудь робила - занурившись в процес до деталей", - попередила тоді акторка керівництво компанії.

Сара Джесіка зізналася, що не володіє специфічною мовою і не завжди точно може пояснити, як поєднувати тканини, проте, за словами акторки, вона це розуміє.

Нагадаємо, раніше Паркер шокувала лондонців своїми набряклими венами на руках. Згідно з висновками експертів такі вени - це зазвичай ознака надмірних фізичних навантажень.

Popeatr

Зараз ви читаєте новину «Сара Джесіка Паркер старіє у всіх на очах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути