понеділок, 06 грудня 2021 15:27

Санта Дімопулос у млосній позі розкрила, які процедури краси робила
5

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" 34-річна Санта Дімопулос зізналася фанам, що ніколи не заощаджувала на собі. Зокрема, на догляді за тілом і обличчям.

В Instagram співачка опублікувала пікантну світлину, на якій млосно випнула пружні сідниці. У дописі під фото зірка зізналася, що напередодні новорічних свят пройшла "повний техогляд". Майже всі процедури вона робила уві сні - під седацією.

"А навіщо вам щось робити, у вас і так все добре" - читаю часто в директ і чую від знайомих. По-перше, виринаємо з надр ідеальних картинок Instagram та усвідомлюємо, що тут ніхто (майже ніхто) не виставить те, що естетично не дуже. Так само ми розуміємо, що бувають різні періоди (смачна їжа і кілька кілограмів - і нерівності шкіри мають місце бути навіть у супермоделей)", - поділилася Дімопулос.

Виконавиця зауважила, що зараз серйозно займається здоров'ям.

"На собі не заощаджую і обираю найкраще. І жартую, що сьогодні пройшла повний ТО перед Новим Роком", - написала зірка.

Співачка Санта Дімопулос поділилася, які зробила процедури краси
Фото: instagram.com/santadimopulos
Співачка Санта Дімопулос поділилася, які зробила процедури краси
Співачка Санта Дімопулос поділилася, які зробила процедури краси
Співачка Санта Дімопулос поділилася, які зробила процедури краси
Співачка Санта Дімопулос поділилася, які зробила процедури краси

Також вона перелічила, що вже зробила з процедур краси. До списку, зокрема, увішли повторний Morpheus (радіочастотний ліфтинг. - Gazeta.ua) на всі зони (обличчя, шия, руки, живіт, внутрішня частина стегна, коліна, сідниці) та екзозом для волосся.

"Забір дермальних фібробластів (забір клітин, банкірування та зберігання). Також Radiesse колін, ліктів. Це унікальний препарат, в основі якого знаходиться гідроксіапатит кальцію. Його дія заснована на заповненні проблемних ділянок та стимуляції синтезу клітинами власного колагену. Ще лазер V Beam (очі, коліна) і полімолочна кислота (живот, сідниці)", - перелічила Дімопулос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Астаф'єва розсекретила, як "фігачить" задля впевненості у собі

Також вона видалила татуювання та шрам над губою.

Співачка Санта Дімопулос вирішила згадати відпочинок на Мальдівських островах та показати спекотне фото. Ексучасниця "ВІА Гри" на світлині позує у червоному бікіні на тлі океану. Дімопулос повернулася спиною до камери, хизуючись пишними сідницями.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос у млосній позі розкрила, які процедури краси робила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути