середа, 06 червня 2018 11:49

Сандра Баллок та Адріана Ліма у блискучих образах сяяли на червоній доріжці
24

Сандра Баллок
Ріанна
Адріана Ліма
Адріана Ліма
Адріана Ліма

Фільм "8 подруг Оушена" (Ocean's 8) вчора презентували в Нью-Йорку. Не тільки виконавиці головних ролей (Кейт Бланшетт, Сандра Баллок, Енн Хетеуей, Сара Полсон) позували фотографам, а й непричетні до фільму Джіджі Хадід, Адріана Ліма і Лілі Олдрідж і інші.

Останнім часом , яка дуже часто віддає перевагу брючним костюмам, Кейт Бланшетт знову постала перед публікою в елегантному вбранні. На цей раз її вибір припав на розшиті різноколірними стразами піджак та брюки від Missoni.

Енн Хетеуей з'явилася на прем'єрі в пишній сукні від Jean Paul Gaultier Couture чорно-білої і жовтої колірної гами, поділ якої прикрасили латинські букви. Сандра Баллок вибрала блискучу сукню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильна принцеса Швеції затьмарила подругу на її весіллі

Досить незвичним був образ Ріанни - вона віддала перевагу незвичайного крою фіолетовій сукні з воланами від Givenchy, а також великим сережках від Bvlgari.

А найяскравішим, звичайно, стала яскраво-салатова сукня з пір'я від Prada Сари Полсон.

Сюжет "8 подруг Оушена" розповідає про Деббі Оушен, яка виходить з в'язниці і збирає команду, щоб вкрасти дорогоцінне кольє на щорічному Met Gala в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Сандра Баллок та Адріана Ліма у блискучих образах сяяли на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути