Ексклюзиви
четвер, 31 жовтня 2013 15:07

Найгарніші дівчата світу у неперевершених сукнях зайнялись благодійністю
17

Фото: фото:Reuters

Найкрасивіші дівчата планети, конкурсантки "Міс Світу 2013" зібралися 30 жовтня, в "Крокус Сіті Молле", де відбувся традиційний благодійний аукціон, всі виручені кошти від якого в цьому році будуть спрямовані на допомогу дітям-підопічним фонду "Подаруй життя".

Частина лотів аукціону була надана самими учасницями конкурсу. Серед найцікавіших був історичний лот учасниці з Панами. Дівчина привезла до Москви болт із залізної дороги, що використовувалася при будівництві Панамського каналу. Порадував лот від Міс Австралії: кулон у формі квітки з 18-каратного білого золота з 11 діамантами. Унікальний лот від Crocus Group (організаторів конкурсу з російського боку) - VIP - ложа на 18 осіб в єдиний у Росії багатофункціональний концертний зал Крокус Сіті Хол на будь-який концерт протягом одного року.

Величезний інтерес серед гостей викликав лот від співзасновниці фонду "Подаруй життя" Чулпан Хаматової - квитки на будь-який спектакль, включаючи екскурсію по театру і вечерю з актрисою. Лот пішов з молотка за 53 000 доларів США і, до речі, окремим сюрпризом для покупця стало те, що до складу лота увійшло пошиття сукні від кутюр'є Тоні Ворда. Ну, а найдорожчою покупкою вечора стало членство в гольф -клубі "Агаларов Естейт" - лот пішов за 75 000 доларів США.

Загальна сума, зібрана на аукціоні, склала 6764760 рублів. Всі кошти будуть направлені на лікування пацієнтів Центру дитячої гематології ім. Діми Рогачова.

29 жовтня, красуні з різних країн відвідали пацієнтів Центру дитячої гематології ім. Діми Рогачова.

Зараз ви читаєте новину «Найгарніші дівчата світу у неперевершених сукнях зайнялись благодійністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути