четвер, 12 лютого 2009 12:02

Сальма Хаєк нагодувала чужу дитину грудьми (ФОТО)

Будучи в Африці з благодійним візитом, актриса Сальма Хаєк погодувала чужу дитину своїми грудьми, оскільки мати немовля була виснажена і в неї пропало молоко. У лікарні Сьєрра-Леоне, де це відбувалося, всюди перебували телекамери, але актрису це нітрохи не збентежило.

"Спочатку я подумала про те, що це буде зрадою по відношенню до моєї дочки. Але потім вирішила, що нею будуть пишатися. Вона ділиться своїм молоком з бідними. Коли моя дочка виросте, вона буде більш щедрою, - сказала актриса. - Це найкраща річ, що я можу зробити для дитини. Адже материнське молоко покращує імунну систему дитини".

Як виявилося, це спонтанне рішення має під собою справжню сімейну традицію. Сальма розповіла, що аналогічна ситуація відбулася з її прапрабабусею, тільки не в Африці, а в Мексиці. Та побачила на вулиці жінку з ревучим немовлям і щедро поділилася з голодною дитиною грудним молоком.

21 вересня в клініці Лос-Анджелеса Сальма Хаєк народила дочку, яку назвали Валентина Палома. Батько дівчинки - французький магнат Франсуа-Анрі Піно. 40-річна акторка збиралася вийти заміж за мільярдера, але весілля раптово зірвалося.

За матеріалами: "Дни.ру", Daily Mail.

Сьєрра-Леоне має найвищі показники дитячої смертності в світі. Причому кожна п"ята дитина вмирає, не досягнувши п"ятирічного віку. Ставши представником загальнонаціонального дитячого фонду ЮНІСЕФ по ліквідації правця у мам і дітей по всьому світу, Сальма побувала в багатьох країнах, що розвиваються, для підвищення поінформованості про боротьбу з дитячою смертністю.

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хаєк нагодувала чужу дитину грудьми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути