середа, 09 листопада 2011 09:27

Шакіра отримала свою зірку на Алеї слави

Шакіра отримала свою зірку на Алеї слави

Колумбійська співачка Шакіра у вівторок урочисто відкрила свою зірку на Алеї слави в Голлівуді, на заході були присутні сотні шанувальників, повідомляє агентство Ассошіейтед Прес.

"Це - неймовірно. Я хотіла б подякувати всім вам", - заявила співачка.

Коли Шакірі, яка прославилася такими піснями як Waka Waka і Whenever, Wherever, було сім років, вона відвідала Алею, і мати сказала їй, що одного разу там з'явиться і її зірка.

"Якби хто-небудь чув ту розмову, він би подумав, що вона (мама) зійшла з розуму", - сказала Шакіра, яка присвятила свою зірку своїм шанувальникам, які "слухали, підтримували і розуміли мою музику всі ці роки", а також іспаномовному населенню США.

Шакіра, повне ім'я якої звучить як Шакіра Ісабель Мебарак Ріполль, народилася 2 лютого 1977 року в Колумбії. Її ім'я в перекладі з арабськоъ означає "вдячна", а з хінді - "богиня світла".

Співачка відома не тільки своїми музичними успіхами (співачка отримала десятки нагород і премій, в тому числі, вона дворазовий лауреат престижної премії "Греммі"), а й благодійною діяльністю. У 1997 році виконавиця заснувала благодійну організацію Fundacion Pies Descalzos ("Фонд босих ніг"). Місія цієї організації - залучення коштів для спонсорування шкіл для дітей з незаможних сімей в Колумбії та інших країнах Латинської Америки.

Співачка також є послом доброї волі ЮНІСЕФ.

У 2010 році Шакіра удостоїлася медалі Міжнародної організації праці за багаторічну допомогу латиноамериканським дітям з бідних сімей.

Зараз ви читаєте новину «Шакіра отримала свою зірку на Алеї слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути