субота, 20 березня 2010 11:26

Руслані не подобається, що політики лізуть до "Євробачення"

Співачка Руслана Лижичко вважає ситуацію, яка цього року виникла навколо "Євробачення", досить скандальною. На її думку, політики не мають вмішуватись у шоу-бізнес.

Про це вона розповіла на зйомках нового комедійного шоу "Бігуді" у столичному розважальному комплексі "Арена".

"Я не хочу нічого аналізувати з приводу конкурсантів. Кого б не вибрали, я його підтримаю. Але зараз я в це не лізу. Мені не подобається, що до "Євробачення" лізуть політики і висловлюють свою позитивну або негативну думку, тим самим ні краплі не міняючи назрілу скандальну ситуацію. Це справа музичних продюсерів. Для політиків це дуже дешевий хід - примазатися до гучної події, попіаритися перед камерами. Але жоден з них не дістане зі своєї кишені грошей і не профінансує поїздку кандидата", - вважає вона.

Співачка зізналася, що якби її думка враховувалася при виборі кандидата, вона б віддала свій голос за молодого виконавця. Називати прізвища співаків, які їй імпонують серед цьогорічних конкурсантів, Руслана відмовилась.

Вона також розповіла про свого чоловіка і свій спокійний характер.

"Люблю гарно виглядати, бо хочу усім подобатися, - сказала співачка. – Але цього не пишіть. У мене дуже ревнивий чоловік. Прийду додому, а він спитає, що це я наговорила і до чого опустилася. Я скандалити не люблю. Сварилася тільки п"ять разів у житті. І то з чужими людьми. Один раз через холодну гримерку, ще якось – через те, що чай не принесли перед концертом".

Руслана сіла за один столик з боксером Володимиром Вірчісом. Разом з ним вона місяць жила в Аргентині, беручи участь у зйомках телешоу "БУМ".

"Як я за тобою скучила, дружище", - сказала, обіймаючи боксера.

На камери боксер і співачка почали мірятися мускулами і обійматися.

У березні 2006-го Руслану обрали депутатом до Верховної ради за списками партії "Наша Україна". Але незабаром вона відмовилася від свого мандату.

Українська зірка перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення-2004".

Фото: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Руслані не подобається, що політики лізуть до "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути