четвер, 10 лютого 2022 17:33

Руслана вперше розповіла про інтим з чоловіком: "Не люблю спати вдвох"

Співачка Руслана вперше поділилася пікантними таємницями особистого життя. ЗІрка 26 років заміжня за музичним продюсером Олександром Ксенофонтовим.

Подружжя має два еко-будинки. У кожному з них по дві спальні. Про це виконавиця розповіла у програмі "ЖВЛ".

"Я взагалі індивідуаліст і я не люблю спати вдвох із Сашком, так, по секрету скажу, ніколи не говорила. У нас окремі кімнати і окремі спальні. Я встаю за ніч чи чаю там попити 100 разів з медом, чи ще щось там собі поробити, бо мені натхнення, бачите, прийшло. Він втомився від мене", - розповіла Руслана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поділили майно навпіл: Меґан Фокс і Браян Остін Грін офіційно розлучилися

Та співачка запевнила, що на інтимне життя це ніяк не впливає.

Автор: instagram.com/ruslana.lyzhychko
  Руслана  Лижичко з чоловіком Олександром Ксенофонтовим
Руслана Лижичко з чоловіком Олександром Ксенофонтовим

"Якщо на те вже пішло, на ці одкровення, то романтично якраз не вдома і всі подружжя знають, що вдома точно уже не те. А от щойно кудись вибрався, невідомо де, хоч там, знаєш, хоч в машині. Але воно працює. Ми завжди виїжджали для цього в Карпати. Більше скажу. Дуже хотілося саме оцього драйву і, я тобі скажу, що Карпати - суперсексуальні",- зізналась артистка.

Наразі ж подружжя мріють про дитину. Народжувати після 45-ти Руслана не боїться. Більше того, вона енергетично відчуває свого малюка.

Артистка 48-річна Руслана Лижичко зацікавила фанів заявою. Зірка спричинила ажіотаж, коли дала привід для підозр щодо вагітності первістком. Переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2004 з'явилася в образі Мавки в шоу "Маскарад", де й заінтригувала шанувальників. "Ви думали, що знаєте мене. Але, мабуть, не знали, що, знімаючи цю маску, Мавка готує секрет і сюрприз. У мене є Лукаш, але він ніколи в житті мене ще не образив. І саме його я так сильно покохала, що найзаповітніша мрія Мавки - мати дитину", - сказала Руслана.

Зараз ви читаєте новину «Руслана вперше розповіла про інтим з чоловіком: "Не люблю спати вдвох"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути