понеділок, 16 травня 2022 15:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Руслана в Туреччині: У мене немає іншого вибору, як покинути сцену і йти визволяти Маріуполь

Руслана в Туреччині: У мене немає іншого вибору, як покинути сцену і йти визволяти Маріуполь
Артистка Руслана звернулася до президента Туреччини Реджепа Ердогана на пресконференції. Фото: скріншот з відео

Артистка Руслана Лижичко звернулася до президента Туреччини Реджепа Ердогана на пресконференції в Стамбулі. Вона разом з дружинами і матерями українських захисників Азовсталі провела пресконференцію.

Співачка зазначила, що сьогодні вона теж у відчаї. Пресконференцію транслювали на Facebook-сторінці Turksid.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У патріотичній сукні: Кароль виконала україномовні хіти на сцені в Японії

"Це і мій біль. Сьогодні особисто я у відчаї. І я переживаю, чому я зараз не з ними. І в мене не залишається вибору, як залишити сцену і йти визволяти, захищати Маріуполь", - наголосила Руслана.

Матері та дружини українських захисників, які перебувають на Азовсталі у Маріуполі, приїхали у Туреччину, де вкотре звернулися до президента країни Ердогана. Жінки прибули на зустріч з турецькими ЗМІ на чолі зі співачкою. Вона вкотре закликала допомогти у проведенні процедури екстракції та наголосила на тому, що люди на території заводу живуть у жахливих умовах.

Ситуація на заблокованій Азовсталі критична. У воїнів майже закінчилася їжа, а пити вони змушені технічну воду. Поранені помирають від гангрени. Окупанти не припиняють спроб зайти або заблокувати вихід із бункерів на Азовсталі в Маріуполі. Там збільшується щільність обстрілів.

Речник Ердогана Ібрагім Калін заявив, що Туреччина готова відправити судно для евакуації захисників заводу "Азовсталь" у Маріуполі. Водночас відомо, що Москва поки що не дала згоди щодо порятунку.

Зараз ви читаєте новину «Руслана в Туреччині: У мене немає іншого вибору, як покинути сцену і йти визволяти Маріуполь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути