вівторок, 24 квітня 2018 16:08

Руслан Сенічкін обхитрив отару овець у Грузії
7

Ведучі "Сніданку 1+1" повернулись з Грузії
Фото: Прес-служба
Ведучі "Сніданку 1+1" повернулись з Грузії
Ведучі "Сніданку 1+1" повернулись з Грузії
Ведучі "Сніданку 1+1" повернулись з Грузії
Ведучі "Сніданку 1+1" повернулись з Грузії

Ведучі українського ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін та Людмила Барбір повернулися з автоподорожі Грузією.

В Тбілісі "сніданківці" знайшли грузинський Стоунхендж, а також водоспад у самому центрі міста, після відправилися на блошиний ринок, де знайшли вишукані вінтажні дрібнички. У печерному монастирі Вардзіа ведучі насолоджувалися заходами сонця, у фортеці Рабат в Ахалцихе Людмила Барбір приміряла національний грузинський костюм, а після грузини билися за неї на кинджалах. У найбільш високогірному селі Європи - Ушгулі (2200 м над рівнем моря) познайомилися з місцевими жителями і влаштували пікнік в горах. Подорож туди лежала через екстремальну дорогу, і під час їзди з-під коліс в прірву летіло каміння. Іншим разом дорогу Руслану і Люді перегородило отара овець, і ведучому довелося йти на хитрощі, щоб змусити тварин звільнити шлях.

Під час грузинських канікул Руслан не забув і про своє захоплення - кулінарію. Ведучий покаже, як спекти традиційний грузинський хліб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розкрила подробиці свого материнства у прямому ефірі "Голосу країни"

Зараз ви читаєте новину «Руслан Сенічкін обхитрив отару овець у Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути