Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2019 12:30

"Розвели мене, підставили" - улюблений репер Путіна видалив кліп, який набрав рекордну кількість дизлайків на YouTube

"Розвели мене, підставили" - улюблений репер Путіна видалив кліп, який набрав рекордну кількість дизлайків на YouTube
Тіматі видалив скандальний кліп "Москва". Фото: www.vokrug.tv

Російський репер Тіматі видалив трек "Москва", який виконав в дуеті з Гуфом, через рекордну кількість дизлайків.

Зірки розповіли про рішення в Instagram.

Кліп на трек "Москва" з'явився в мережі за день до виборів у Мосміськдуму, що пройшли 8 вересня. 9 вересня ролик назбирав 1 млн дизлайків - це антирекорд для російського YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблений репер Путіна згадав Україну в новорічному привітанні

За словами Тіматі, він не мав за ціль образити когось та викликати шквал негативу.

"Висловити свою особисту думку в досить гострій формі - так, у моєму стилі. Розлютити таку кількість людей - це ще треба постаратися. Але зовсім цього хотілося. Я люблю своє місто, і воно зараз для мене в кращій формі за всі 36 років мого життя. Продовжувати чіпляти людей без приводу не хочу, і без мене проблем у кожного вистачає. Мені не потрібен цей срач точно, тому, дорогі друзі: видаляю це відео, що б не продовжувати хвилю негативу". - підписав публікацію Тіматі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Black Star (@timatiofficial)

Репер Гуф в ніч з 9 на 10 вересня записав відеозвернення, в якому вибачився перед шанувальником і заявив, що його втягнули в проект обманом. За словами співака, він не знав, що в Москві проходять вибори.

"Я ні копійки з цього не отримав, клянусь. Розвели мене, підставили. Це виглядає так, ніби мене хтось змусив прочитати про Собяніна. Цього разу вибачаюся перед вами. Я дуже гордий за молодь. Пишаюсь, що є ті, хто розбирається в політиці і йде у світле майбутнє. Тому наступного разу при якихось розкладах буду цікавитися думкою інших", - говорив Гуф у відео.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @therealguf

У своїх куплетах обидва репери згадали Сергія Собяніна - мера Москви. Тіматі зачитав фрази "не ходжу на мітинги, не втираю дичину" і "хлопну бургер за здоров'я Собяніна", а Гуф - "Я застав Попова, часто згадую Лужкова, зараз я спостерігаю за Собяніним. Кожен намагається зробити щось по-новому. Але головне, щоб у вас було взаєморозуміння ". Через це музикантів запідозрили в прихованій агітації. Раніше Тіматі випустив трек "МІй найкращий друг - це президент Путін".

Зараз ви читаєте новину «"Розвели мене, підставили" - улюблений репер Путіна видалив кліп, який набрав рекордну кількість дизлайків на YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути