пʼятниця, 22 червня 2012 10:23

"Розмова з адвокатом Кіркорова змонтована" - Тіматі

"Розмова з адвокатом Кіркорова змонтована" - Тіматі
Репер висловив своє ставлення до ситуації Фото: Дни.Ру

Репер Тіматі не залишив без уваги запис його розмови з відомим світським адвокатом Олександром Добровинським, що з'явися в Інтернеті. Співак спростував всі чутки, що нібито злякався судового переслідування з боку поп-короля Філіпа Кіркорова, і зідзвонився з юристом, щоб зам'яти скандал.

Тіматі опублікував у своєму мікроблозі ставлення до цієї неприємної ситуації: "Телефонна розмова з А.А. Добровинським змонтована і нарізана, що абсолютно не відображає її реальну суть. Адвокат однозначно вартий свого клієнта, ні один ні другий не тямлять в проф. етиці LOL" . Численні шанувальники артиста явно з нетерпінням чекали реакції свого кумира на провокаційний запис, проте їхня думка з приводу цієї розмови різниться. Хтось повірив у непохитність принципів Тіматі, а хтось - ні, що випливає з коментарів до запису репера.

Шанувальник, явно симпатизує позиції реп-виконавця, написав: "Так заказуха відразу видно було! Протягом п'яти хвилин одночасно вилізли з коментарями ковбаскою, Рудьковська, фількіна піарниця". Інший же фанат, який засумнівався в Тіматі, залишив такий запис: "Тимур, ми чуємо твій голос і його, і на звуки змонтованого відео не схожі..." Третій коментар взагалі являє собою зразок нейтралітету: "Негарно виправдовуватися тру реперу". Деякі світські хронікери взагалі починають схилятися до варіанту, що ця історія розбірок все більше скидається на піар, причому з боку Тіматі.

Нагадаємо, напередодні в Інтернеті з'явився запис телефонних переговорів, голоси на якому, можливо, належать реп-виконавцю Тіматі та адвокату Олександру Добровінському, якого деякі світські хронікери назвали захисником Філіпа Кіркорова, який бажає засудити кривдника. Із запису випливає, "людина з голосом, схожим на Тіматі" несподівано втратила сміливість, як дитина заїкається в розмові з іронічним Добровінським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіматі злякався суду з Кіркоровим

Репер пояснив свій дзвінок бажанням познайомитися, коли світський адвокат підкреслив, що не є захисником Філіпа Кіркорова. "Філіп - не хлопчик для биття. Ви розумієте, що можуть бути наслідки?" - намагається "достукатися" до Тіматі Олександр Добровінський. Тіматі це явно розуміє і, більше того, вважає Філіпа Кіркорова справжнім професіоналом. "Філіп - професіонал, я цього не заперечую. У нього гідна публіка. Він добре співає..." - лепече в трубку Тіматі. Деякі світські хронікери не повірили в запис: мовляв, це справа рук пранкерів, що влаштовують телефонні розіграші, і взагалі, голос і слова Тіматі настільки невиразні, що це може бути зовсім і не він.

Зараз ви читаєте новину «"Розмова з адвокатом Кіркорова змонтована" - Тіматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути