Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2009 16:32

Ротару привітала Пугачову з 60-річчям поцілунком в губи (ФОТО)
8

Алла Пугачова відзначила свій ювілей. В день свого 60-річчя примадонна російської естради попрощалася зі столичною публікою. 15 квітня в "Лужніках" пройшло шоу "З днем народження, Алла!". Багатотисячний Палац спорту був заповнений повністю. Привітати іменинницю прийшли її колеги по цеху. Цвяхом програми став дует Алли Пугачової з СофієюРотару, чутки про яке просочилися в пресу ще до концерту.

"Я мріяла про це, і мрія моя збулася, - сказала Пугачова, звертаючись до переповненого залу і оголосила: "Софія Ротару". Співачки разом заспівали пісню з репертуару скандально відомого дуету t.A.T.u. - "Нас не догонят". Завершивши виконання, Пугачова і Ротару поцілувалися.

"Зі святом, з днем народження, - крикнула Ротару. - В нашому віці життя тільки починається. Попереду у нас все найпрекрасніше". Зал вибухнув овацією. Під завісу концерту на сцену винесли величезний святковий торт, а Пугачова виконала свій хіт "Живи спокійно, країна". "Спасибі за цей дивовижний день народження, за іскрометні номери. Спасибі вам, глядачі. Я щаслива, - зізналася Алла Борисівна. - Не згадуйте мене лихим словом і пам"ятаєте, що у нас з вами ще цілий рік попереду".

Святковий концерт в "Лужніках" завершив серію ювілейних концертів в столиці, після чого примадонна збирається відправитися в гастрольний тур "Від квітня до квітня" по Росії та СНД.

Як заявила раніше на прес-конференції Пугачова, після цього туру вона залишить сцену і планує зосередиться на радіо "Алла", кіно та мемуарах.

В цілому співачка провела на сцені більше сорока років.

Варто відзначити, що на честь 60-річного ювілею Алли Борисівни Пугачової президент РФ Дмитро Медведєв запросив співачку в Кремль, де вручив їй ще одну державну нагороду - орден "За заслуги перед Вітчизною" III ступеня.

За матеріалами NEWSru.com, Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Ротару привітала Пугачову з 60-річчям поцілунком в губи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути