четвер, 24 липня 2008 15:19

Російські ЗМІ намагаються зробити з Андрія Данилка алкоголіка

Інформація, що нещодавно з"явилася, про те, що відомий український виконавець Андрій Данилко серйозно "підсів" на алкоголь і нещодавно пройшов курс лікування в київській клініці "Медіком" - не відповідає дійсності. За словами персонального менеджера артиста, Ігоря Клінкова, у Андрія немає і ніколи не було проблем зі спиртним. Більшість фактів, опублікованих на сторінках одного з впливових російських Інтернет-видань, - не більше, ніж вигадка:

- Андрій ніколи не зловживав спиртним і не робить цього зараз, - заявив E-motion Ігор Клінков. - Так, він проходив курс лікування в "Медікомі", але в листопаді 2007 року і абсолютно з іншої причини. У нього були деякі проблеми, пов"язані з болем в спині.

Те, що опубліковане на тому сайті - абсолютна неправда! По-перше, імен лікарів, що там вказані, я не знаю. По-друге, розташування самої лікарні не відповідає дійсності. По-третє, палата, в якій був Андрій на той момент, не була обставлена, як йдеться в статті, "дорогими меблями" і не було там ніякого євроремонту!

Окрім цього, там сказано, що в лікарню Данилка доставили на "швидкій". Коли у Данилка захворіла спина, ми не викликали карету "швидкої", а поїхали самі. Так, його настрій після "Євробачення" був не найкращим, але це не привід приписувати людині те, чого немає і не було насправді. Андрій зараз знаходиться на фестивалі "Нова хвиля" і чудово почувається, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Російські ЗМІ намагаються зробити з Андрія Данилка алкоголіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути