понеділок, 14 травня 2012 10:33

Родичі Вітні Г'юстон знімуться в реаліті-шоу

Родичі Вітні Г'юстон знімуться в реаліті-шоу
У програмі буде показано, як найближчі співачці люди живуть після її смерті Фото: svit24.net

Родичі Вітні Г'юстон почнуть зніматися в реаліті-шоу, яке вийде на американському кабельному телеканалі Lifetime, пише The Washington Post. Головним героєм програми стане невістка співачки Пет Г'юстон, яка була її менеджером. Крім того, у передачі з'явиться дочка Г'юстон Боббі Крістіна. Крім них, в шоу будуть зніматися племінниця співачки, її брат і мати.

Телеканал уже домовився про зйомки десяти епізодів, прем'єра яких відбудеться в поточному році. Шоу отримало робочу назву "Хроніка сім'ї Г'юстон". У програмі буде показано, як найближчі Г'юстон люди живуть після її смерті, ведуть справи і допомагають її дочці впоратися з втратою.

Пет Г'юстон також додала, що працює над ще одним проектом, початок якому було покладено ще кілька років тому. Він, як і реаліті-шоу, стосується всієї сім'ї Г'юстон. Деталі проекту вона поки розкривати не стала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітні Г'юстон перед смертю вживала кокаїн

Вітні Г'юстон померла 11 лютого у віці 48 років в Лос-Анджелесі. Її тіло виявили в наповненій ванні готельного номера. Медики констатували смерть співачки. За результатами судмедекспертизи, причиною смерті стало утоплення. Експерти також відзначили, що в організмі загиблої були знайдені сліди наркотиків, однак це було визнано тільки одним з факторів, що сприяли смерті Г'юстон. У квітні справа про її смерть була закрита.

Зараз ви читаєте новину «Родичі Вітні Г'юстон знімуться в реаліті-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути