Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2011 15:49

Батькам Наталі Портман не подобається, що дочка живе "в гріху"

Батькам Наталі Портман не подобається, що дочка живе "в гріху"

Батькам Наталі Портман не подобається те, що дочка та її коханий, французький хореограф Бенжамін Міллепьє, живуть "у гріху". З дня народження сина Алефа пройшло вже достатньо часу, що ж заважає парі офіційно оформити стосунки? Нехай одружаться в Америці, Ізраїлі, Франції, але нарешті одружаться, вважають вони.

"Наталі дуже близька зі своїми батьками і тому відчуває, що зобов'язана їм поступитися, але поки не може наважитись", - повідомляє джерело, близьке до Портман.

Треба сказати, що зірка "Чорного лебедя" погано розуміє, чому люблячі один одного люди неодмінно повинні вступати в офіційний шлюб. Про це вона неодноразово говорила в інтерв'ю.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Наталі Портман перестала ховати сина від папараці

"Я вірю в моногамні стосунки, але не у шлюб, - пояснювала вона в 2008 році. - Мені не подобається юридична сторона заміжжя. Не розумію, до чого тут взагалі держава? .."

Нагадаємо, що Наталі познайомилася з Бенжаміном на зйомках драми "Чорний лебідь", яка принесла їй "Оскар" за кращу жіночу роль. Поки що актриса не поспішає повертатися до роботи: вона насолоджується материнством і не розлучається з маленьким сином ні на хвилину.

Зараз ви читаєте новину «Батькам Наталі Портман не подобається, що дочка живе "в гріху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути