понеділок, 31 березня 2014 10:30

Родина Джамали ладна віддати життя за рідний дім у Криму

Автор: show.obozrevatel.com
 

Співачка Джамала розповіла, що її родина і досі залишається у Криму і готова покласти життя за свій дім, про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Вони у Криму і всі мої спроби та розмови нічим не закінчились. Мама одразу каже: що я зрадниця? Я не можу залишити тата, а батько не може залишити дідуся, якому 85 років. Це так боляче, так важко, тому я розумію, що вони не можуть поїхати. Те дерево гранату, яке росте у дворі та хурма, той інжир, будинок - це не можна покинути, просто взяти валізу і покинути, тому що боїшся. Вони не бояться навіть померти, але вони не залишать свій будинок", - сказала Джамала.

Щоб підтримати людей зірка хотіла навіть дати концерт у Криму, але зараз це складно зробити.

"Зараз я знаю, що навіть не пропускають операторів з Києва. Зараз навіть не ходять літаки, навіть мої барабанні палочки у бенду, тромбон здасться автоматом Калашникова. Але я хочу зробити концерт у Криму, де б я заспівала українські пісні, татарські, вірменські, грецькі, які я знаю і цим я хочу сказати, що Крим завжди був багато національним і дружним. У нас не було такого ніколи, навіщо зараз все так перебільшувати, так розділяти родини, у моїх друзів навіть розлучаються родини, просто руйнується світ", - сказала співачка.
 

Зараз ви читаєте новину «Родина Джамали ладна віддати життя за рідний дім у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути