понеділок, 21 грудня 2020 17:19

"Різдвяна сторі". Sysuev розповів про різдвяне кохання

"Різдвяна сторі". Sysuev розповів про різдвяне кохання

Артист Sysuev опублікував сингл "Різдвяна Сторі", в якому яскраво відображена емоція любові, як незвичайна і красива зимова історія. У ній артист запрошує не лише послухати цікавий трек, а й розділити його особистий досвід непростих відносин з колишньою дівчиною - італійською акторкою.

У композиції артист поєднує R&B і Soul з гарною мелодією, ніжною і вишуканою, немов вельветова тканина. Пісня була ексклюзивно представлена в рамках проєкту "Кришталеві Візерунки" від YouTube-каналу MVUA.

"Різдвяна сторі" - це, звичайно ж, історія кохання. Історія глибока, чуттєва, близька і зрозуміла мільйонам слухачів. Цей трек присвячений всім тим, хто хоча б раз зустрічав людину, з якою можна надовго сховатися від усього світу, від проблем. І особливо добре, коли все це відбувається на Різдво", - розповідає Sysuev.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шаманські мотиви та робота з бітбоксом: Salnyk презентує дебютну пісню

Обкладинка синглу створена талановитим дизайнером Arsyad Lavidhi з Нью-Йорка.

Артист Sysuev представляє сингл Girl, в якому вдало поєднані жанри Pop, R&B і House. Реліз артиста має більш танцювальне звучання. Цікаві інструментальні й вокальні мелодії, ейфоричні біти і синтезатори - усе це створює відчуття, що артист наче поряд з тобою на коктейльній вечірці.

Зараз ви читаєте новину «"Різдвяна сторі". Sysuev розповів про різдвяне кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути