Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2019 14:03

Різатдінова зізналась, чому розійшлася з депутатом-втікачем Онищенком

Різатдінова зізналась, чому розійшлася з депутатом-втікачем Онищенком
Ганна Різатдінова та Олександр Онищенко виховують спільного сина Романа. Фото: @annarizatdinova

Українська гімнастка та учасниця шоу "Танці з зірками" Ганна Різатдінова відверто розповіла про стосунки з екс-нардепом, олігархом Олександром Онищенком.

Подробицями стосунків із депутатом, який втік із України, дівчина поділилась у шоу "Слава+" на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

За словами Різатдінової, їхнє кохання було справжнім і відвертим.

"Я до останнього заперечуватиму всі чутки і розмови, що повелася на гроші. Це було однозначно кохання і підсумком цієї любові є наш син Роман, який на даний момент став головним чоловіком у моєму житті", - зізналася Ганна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками": фаворити відповіли на чутки про кохання

Гімнастка запевняє, що Онищенко прекрасно до неї ставився та носив на руках.

"Було взаєморозуміння. Мені здавалося, що я потрапила просто в казку. Казку не в матеріальному плані. Хоча люди, як говорили, так і будуть говорити, що він купив мене літаками, дорогими машинами. Ні, він купив мене своїм ставленням. Він мене просто носив на руках", - прокоментувала зірка.

Різатдінова зізналась, що хотіла розвиватись, займатись спортом, мотивувати. Це дуже складно робити з чоловіком, якому заборонено в'їзд в Україну. Тому вони з Онищенком зрозуміли, що дороги розходяться.

"Ми розійшлися на хорошій ноті. Я все одно за спілкування батька з сином, у моєму розумінні він має знати батька, бо батьків не вибирають. Я показую кожен день наші спільні фотографії з Олександром, щоб син чітко розумів, де матір, а де батько. Тим паче, що Рома копія свого батька", - стверджує Різатдінова.

Гімнастка зазначила, що Олександр спілкується з сином по Skype.

2017-го Ганна Різатдінова народила олігархові Олександру Онищенку сина Романа. А 2018-го Ганна розповідала, що вони з Онищенком одружилися. Про розлучення Різатдінова повідомила в серпні 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Різатдінова зізналась, чому розійшлася з депутатом-втікачем Онищенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути