понеділок, 30 грудня 2013 11:00

"Рішення про розлучення я приймала протягом двох років" - Маргарита Січкар

Автор: фото: svitske.1plus1.ua
 

Маргарита Січкар вважає, що Владислав Ващук народився у щасливій сорочці, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я дуже сильно переживаю, щоб з ним нічого не трапилось, але вважаю, що Господь його оберігає і він лише зламав шість ребер, то вважай що народився у щасливій сорочці. Автомобіль не його. З його машиною, все добре", - говорить Маргарита Січкар і додає, - у нього така кількість дівчат, які були готові прибрати, приїжджати, допомогти, що я не думаю, що у нього з цим якісь проблеми – молодий, гарний, багатий хлопець".

Маргарита Січкар спростувала чутки про те, що історія з аварією зблизила їх з Владиславом Ващуком.

"Я така людина, якщо я приймаю рішення, я ніколи не сумніваюсь в тому, адже рішення я не приймаю за один день. Мало хто про це знав, що рішення про розлучення я приймала протягом двох років, домисли про те, що аварія нас зблизила і у нас все знову почнеться, я навіть більше скажу, що після аварії я його бачила лише у лікарні, і я його більше не бачила, не дивлячись на те, що ми живемо буквально через одну ділянку", - говорить Маргарита Січкар.

Зараз ви читаєте новину «"Рішення про розлучення я приймала протягом двох років" - Маргарита Січкар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути