середа, 16 грудня 2015 11:27

Рідні Жанни Фріске півроку ділили спадок

Рідні Жанни Фріске півроку ділили спадок
фото: www.uznayvse.ru

15 грудня минуло півроку з дня смерті російської співачки Жанни Фріске. Її батьки та цивільний чоловік Дмитром Шепелєвим нарешті змогли поділити спадок.

За кілька днів після смерті Жанни Фріске між її батьками та цивільним чоловіком розгорівся скандал. Причиною стало те, що вона не залишила заповіту.

"Спадок — не тільки майно, але і відрахування за використання авторських творів Фріске: ротацію її пісень на радіо та показ кліпів. Дохід від цього має ділитися на три рівні частини між сином, батьком та матір'ю Фріске. Так як Платон — неповнолітній, його долею має право на свій розсуд розпоряджатися його опікун, у даному випадку Шепелєв. Окремо він не може претендувати на спадок, бо не був офіційно розписаний з Жанною, - сказав адвокат Сергій Жорін, цитує "Собеседник".

"До мене звертався батько Жанни Фріске. Порадив йому вирішувати цю справу через суд", - додав він.

Двокімнатна квартира в елітному будинку на Красній Пресні дісталася батькам Жанни, а пізніше буде передана її синові Платону. Вони заздалегідь повідомили шанувальникам артистки, що нічого не будуть змінювати в цій квартирі і, можливо, в майбутньому перетворять її на музей. Заміський особняк Жанни загальною площею 400 квадратних метрів у спадок дістався Дмитру Шепелеву: незадовго до сумних події цивільне подружжя купили його разом.

Нагадаємо, що Жанна Фріске померла уві сні на 41-му році життя. Останні два роки хворіла на рак мозку.

Зараз ви читаєте новину «Рідні Жанни Фріске півроку ділили спадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути