четвер, 10 травня 2012 12:30

Ріанна після бурхливої вечірки потрапила до лікарні

Популярна барбадоська виконавиця Ріанна потрапила в лікарню після "гарячої" вечірки. Медики поставили артистці діагнози "зневоднення" і "виснаження". Оточення співачки всерйоз стурбоване її бурхливим стилем життя.

Виконавиця так витанцьовувала на вечірці з нагоди щорічного балу моди в Нью-Йорку, що потрапила в лікарню. Незважаючи на те що співачка ще напередодні скаржилася на погане самопочуття, близькі Ріанни забили тривогу, стверджуючи, що її "дикий" спосіб життя не доведе зірку до добра.

"Ріанна завжди любила потусуватися, але в останні місяці вона просто втратила контроль над собою. Вона п'є майже кожен день, а також курить марихуану. Всі говорять їй, щоб вона трохи пригальмувала і навіть звернулася за професійною допомогою", - зізнався близький друг виконавиці. У підсумку просто з вечірки співачку госпіталізували в лікарню.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ріанна у бікіні вразила папараці

Однак, тільки прийшовши до тями, Ріанна вирішила не зраджувати собі і порадувала численних шанувальників свіжою фотографією просто з лікарняної палати. Артистка зняла власну руку з прикріпленою до неї крапельницею і ненароком продемонструвала дуже довгі нігті чорного кольору. Сама артистка ніяк не прокоментувала своє перебування в лікарні.

Між тим Ріанна продовжує шокувати не тільки громадськість, але і фанатів. Виконавиця заявила про свою бісексуальність. Це відбулося незабаром після того, як папараці побачили Ріанну з її кращою подругою Мелісою Форд. У досить відвертих вбраннях дівчата зворушливо трималися за руки. Все було б безневинно, якби темношкіра знаменитість на наступний день не написала у власному мікроблозі: "Це мій коханий на цю ніч", - вказавши посилання на нік дівчини - @mforde11. Ріанна також написала про своє вбрання - в той вечір зірка вирішила вдягти сексуальні підв'язки і білу сукню-сорочку.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна після бурхливої вечірки потрапила до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути