субота, 29 квітня 2017 09:58

Ріанна обізвала Трампа "аморальною свинею"

Барбадоська співачка 29-річна Ріанна назвала президента США Дональда Трампа "аморальною свинею". Допис розмістила на своїй сторінці в Twitter 3 місяці тому.

Так знаменитість відреагувала на посилення еміграційної політики США. 28 січня Трамп підписав указ про припинення прийому біженців і видачі віз громадянам семи мусульманських держав - Ірану, Іраку, Лівії, Сомалі, Судану, Сирії та Ємену. Для громадян цих країн була запроваджена 90-денна заборона на в'їзд до Сполучених Штатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сімпсони" висміяли президентство Трампа

"Це жах! Обурлива новина! Америка гине на наших очах! Якою аморальною свинею потрібно бути, щоб ввести такий указ", - написала Ріанна.

Автор: Instagram
  Ріанна обізвала президента США "аморальною свинею"
Ріанна обізвала президента США "аморальною свинею"

Федеральний суд в Сіетлі штату Вашингтон призупинив дію указу Дональда Трампа. Визнав його неконституційним. Зараз чинний президент активно просуває зниження податків для середнього класу.

Після інавгурації теперішнього президента США тисячі жінок вийшли на марш по всій Америці. Серед них були й знаменитості, зокрема, співачки Мадонна, Шер, Пінк й актриси Шарліз Терон, Ешлі Джадд.

Протести проти обрання республіканця Дональда Трампа пройшли у 25 містах США. На вулиці вийшли понад 100 тис. людей. Вони невдоволені його ставленням до жінок, мусульман та мігрантів.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна обізвала Трампа "аморальною свинею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути