Ексклюзиви
середа, 25 травня 2016 16:52

Ріанна нескромно назвала розкішні окуляри Dior

Ріанна нескромно назвала розкішні окуляри Dior
Dior

Дім мод Dior оголосив про колаборації з Ріанною: для фешн-гіганта співачка створила колекцію окулярів, яку назвала своїм ім'ям.

Окуляри представлені всього в одній оправі, зате та доступна в шести кольорах: сріблястому, рожевому, блакитному, зеленому та червоному - за ціною в 840 доларів за штуку, а також є варіант люкс - оправа з покриттям з 24-каратного золота за одну тисячу 950 доларів. Колекція, при створенні якої Ріанна надихалася персонажем серіалу "Зоряний шлях: Наступне покоління" (Star Trek), надійде в продаж в бутіки марки вже на початку червня.

Відзначимо, що Ріанна вже не перший раз співпрацює з Dior: рік тому вона знялася в рекламній кампанії марки Secret Garden IV, в якій позувала в нарядах бренду у Версалі. дім моди щасливий, що йому знову вдалося залучити співачку до своєї мережі:

"Ми раді, що знову працюємо з Ріанною. Вона справжня зірка свого покоління, філантроп і ікона стилю", - заявив представник марки.

Ріанна давно захоплюється модою, а в минулому році створила колекцію для Puma. Окуляри - перша лінійка співачки для Dior. Відзначимо, що інші посланниці бренду - Шарліз Терон, Маріон Котійяр, Дженніфер Лоуренс і Наталі Портман - такої честі не удостоювалися.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна нескромно назвала розкішні окуляри Dior». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути