понеділок, 17 травня 2021 10:26

"Хіба флірт називають обманом?" - Тіна Кароль про роман з Даном Баланом

Чутки про роман тренерів вокального шоу "Голос країни" 42-річного Дана Балана і 36-річної Тіни Кароль не дають спокою шанувальникам пари. Вони почали ще більше ширитись після повернення в 11-й сезон "Голосу країни" молдовського музиканта Дана Балана як радника Тіни Кароль. Фанати губляться в здогадах, чи відбувається щось серйозне між зірковою парою в реальному житті.

Через це співачка вирішила відповісти на припущення своїх шанувальників в Insta-stories.

Тіна зазначила, що нав'язати любов неможливо і вони були щирими.

"Хіба флірт називають обманом? Це гра напівтіней романтики. Нав'язати любов неможливо. Ми були щирі, і це наша історія. Як буде далі - це наш secret paradise!"- запевнила Кароль.

Автор: Insta-stories
  Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман
Дану Балану і Тіні Кароль приписують роман

Керівник Big entertainment shows "1+1" Володимир Завадюк поділився, що щодня отримує від фанатів "Голосу країни" запитання, що відбувається між Даном і Тіною.

"Я вірю в хімію між Даном і Тіною, і її складно приховати. Дан не раз говорив ще до початку шоу, до початку дев'ятого сезону, що він - один з фанатів Тіни, він знає всі її пісні й переглянув всі її кліпи", - розповів Завадюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль без білизни розбурхала уяву фанатів

Після повернення у вокальне шоу "Голос країни-11" молдовського музиканта Дана Балана як радника співачки Тіни Кароль, почали ширитися чутки про їхній роман. Упродовж ефіру Балан і Кароль постійно жартували та фліртували. А під час прослуховування останнього учасника вокальних нокаутів Нікіти Ломакіна вони танцювали під романтичну пісню.

Зараз ви читаєте новину «"Хіба флірт називають обманом?" - Тіна Кароль про роман з Даном Баланом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути