понеділок, 04 грудня 2017 11:54

Емілі Ратажковскі влаштувала еротичну фотосесію під час обіду
23

Стартував традиційний відео календар журналу Love, приурочений до Різдва. У цьому адвент-календарі найкрасивіші, сексуальніші і бажаніші моделі світу в відвертих нарядах (і позах).

Сміливі відеоролики з красунями - спосіб Love Magazine привітати своїх читачів зі святами, але з року в рік акція перетворюється в повноцінне шоу, кадри якого не поступаються і зйомок Victoria's Secret. До речі, з останньою маркою у календаря багато спільного: в роликах Love традиційно знімаються багато "ангели" бренду. В цьому році зірками різдвяних кліпів стали сестри Хадід, Кендалл Дженнер, Емілі Ратажковскі, Даутцен Крез, Стелла Максвелл, Сара Сампайо, Ешлі Грехем, дочка Сильвестра Сталлоне Сістін, Карлі Клосс і багато-багато інших.

Емілі Ратажковскі знялася на столі вкритому пастою, демонструючи апетитні форми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголена Кім Кардаш'ян дала фору пишнотілій Бейонсе

Календар цього року присвячений жіночності у всьому її різноманітті, а слоганом стала фраза Stay Strong ( "Залишайся сильною"). Оскільки в році, що минає дискусії щодо місця жінки в цьому світі і її права порушувалися неодноразово, а беззахисність жінок перед абьюзерамі (якими в основному виступають чоловіки) стала темою номер один, то творці відео вирішили показати в своїх роботах сильну, енергійну, незалежну і при цьому не втратила сексуальності героїню - яка може і спокусити, і постояти за себе.

Ось чому в кліпі моделі боксують, б'ються, грають в баскетбол і демонструють інші свої сильні сторони. Правда, роблять все це дівчата переважно спідній білизні.

Зараз ви читаєте новину «Емілі Ратажковскі влаштувала еротичну фотосесію під час обіду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути