понеділок, 02 квітня 2012 10:57

Заради ролі повії Енн Хетевей сіла на сувору дієту

Заради ролі повії Енн Хетевей сіла на сувору дієту
Актрисі потрібно скинути 7 кг за три тижні Фото: arabio.ru

Заради ролі повії Фантіни в новому фільмі "Знедолені" актрисі Енн Хетевей довелося сісти на сувору дієту. Творці фільму зажадали, аби актриса скинула 7 кілограмів за три тижні - і тепер бідолаха задовольняється 500 калоріями на день.

За сюжетом роману "Знедолені", Фантіна помирає від важкої хвороби, залишивши сиротою маленьку дочку Козетту. Ймовірно, ніякі хитрощі гримерів та художників по костюмах не здатні зробити здорову, квітучу Енн, яка носить американський 10-й розмір, схожою на жінку, виснажену голодом і нещастями.

"На жаль, у Енн є всього лише 15-20 днів на те, щоб скинути якомога більше кілограмів, - розповідають інсайдери. - Справа в тому, що до цього вона знімалася в сценах, де Фантіна здорова і навіть виглядає злегка повненькою. Звісно, це не найприємніша ситуація, але коли люди знімають високобюджетний фільм, їм доводиться вкладатися в жорсткий графік. Продюсери найняли для Енн персонального тренера. Зараз вона їсть пару яблук на день і протеїни, в основному у вигляді коктейлів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Енн Хетевей готується до весілля

Звичайно, дуже швидка втрата ваги небезпечна для здоров'я. Але Енн вирішила піти на ризик - тим більше, що поруч з нею постійно знаходяться лікарі, які стежать за її станом.

Хетевей вже не раз доводилося позбавлятися від зайвої ваги заради ролі. Так, їй довелося добряче схуднути, щоб на ній добре сидів обтягуючий костюм жінки-кішки. Перед зйомками фільму "Воскресіння темного лицаря" актриса посилено займалася бікрам-йогою, віджималася, а її раціон складався з овочів, фруктів і риби.

Зараз ви читаєте новину «Заради ролі повії Енн Хетевей сіла на сувору дієту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути