Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2011 18:06

"Регіонал" знявся у кліпі з чоловіками без трусів

З десяток київських мільйонерів зняли труси і крутили хулахуп на причинному місці. Так столичні олігархи вирішили привітати друга пахабним кліпом.

Нещодавно відзначив 50-річний ювілей один з найбагатших людей в Україні Олександр Меламуд - співвласник ТРЦ "Dream Town", колишній співвласник ТЦ "Глобус" та мережі магазинів "Lee Cooper Jeans".

На власному сайті Меламуд розмістив свій девіз "Я мужик завжди піддатий, товстий, лисий, бородатий".

Кажуть, ініціатором створення кліпу "Lady Gaga пародія Mood Romance" виступив київський мільйонер Гарі Корогодський, пише "Газета по-киевски". В розробці ідеї кліпу Гаріку допоміг відомий український медійник Андрій Урумов.

Кліп зняли з чималою долею пахабщини й непристойностями. Персонажі відео лаються, безперервно роблять непристойні жести і рухи тілом, публічно випорожнюються і "грають у гумові ляльки", знімають труси і крутять хулахуп нібито на статевому органі.

Але основна "родзинка" в тому, що в кліпі знялися київські мільйонери і сам винуватець торжества.

Ролі у кліпі виконали: Олександр Меламуд, Гарік Корогодський, Михайло Шпільман, Юхим Гологорський, Олександр Городецький, Марк Шапіро, Дмитро Сандлер, Роман Гологорський, Михайло Голубицький, Олександр Кац, Роман Бліндер, Олена Воровская.

Зазначимо, один з учасників кліпу виступив Дмитро Сандлер, який є народним депутатом від Партії регіонів.

У 2002 році потрапив до парламенту в складі "Нашої Україна". Як розповів сам нардеп в інтерв'ю газеті "Дело" (квітень 2009), в партію його привів Петро Ющенко, з яким був знайомий по бізнесу.

Після "помаранчевої" революції до Сандлера надійшла "пропозиція від Андрія Клюєва об'єднатися навколо Партії регіонів".

До 1997 року Сандлер працював керівником і був міноритарним акціонером концерну "Нафтовий", який займався торгівлею нафтопродуктами. Структура володіла 150 заправками у Харківській та Полтавській областях. У 2000 році концерн розпродав свої активи і припинив своє існування. На гроші, що залишилися, Сандлер із партнерами купили акції декількох м'ясокомбінатів в Сімферополі, Луцьку, Тернополі, останній з яких очолював два роки.

У 2000 нардеп отримав пропозицію від компанії "Лукойл-Нафтохім" (ЛНХ), яка є 100%-ою "дочкою" "Лукойлу", стати їхнім представником. Спільно з державним підприємством "Оріана" ЛНХ створює на базі старого нафтохімічного заводу підприємство "Лукор".

Як повідомив сам Сандлер, вони з партнерами створили компанію "Твілінген" (з голландської - "близнюки"), яка придбала декілька сільськогосподарських підприємств. Займається рослинництвом - в основному вирощує кукурудзу, ріпак, пшеницю.

Нардеп зазначив, що серед його партнерів тільки бізнесмени.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" знявся у кліпі з чоловіками без трусів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути