пʼятниця, 29 червня 2018 22:47

П'явки і крем з кров'ю: голлівудські зірки розкрили їхні "дивні" косметичні процедури

П'явки і крем з кров'ю: голлівудські зірки розкрили їхні "дивні" косметичні процедури

Голлівудські зірки повсякчас вражають своїм зовнішнім виглядом. Навіть у 50, вони виглядають на 10-15 років молодшими.

Інколи заради свіжого вигляду знаменитості вдаються до незвичних косметичних процедур. Пропонуємо переглянути підпірку найцікавіших.

1. Задля здорового і свіжого вигляду 39-річна Кейт Гадсон опускає обличчя у ванночку з льодом. Чим його більше, тим краще.

2. 55-річна Демі Мур час від часу практикує гірудотерапію – лікування п'явками.

"Люди часто забувають, що п'явки дають позитивний ефект. До того ж я користуюсь не якимись болотними п'явками, а спеціально натренованими медичними. Вони очищають кров і омолоджують тіло. Коли вони тебе кусають, виробляють особливий фермент, завдяки якому кров не згортається, а тече рясно", - розповіла Демі на одному з телешоу.

Перед тим як посадити на шкіру п'явок, Мур проходить попередню підготовку - приймає скипидарну ванну.

"Я також помітила, що п'явкам не подобається волосся. Тому краще видалити зайві волоски бритвою або воском", - додала акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обличчям нової колекції Gucci стала 88-річна акторка

3. Все більшої популярності набуває азіатська косметика. Серед її шанувальників дизайнер і співачка Вікторія Бекхем. Вона користується корейської маскою з екскрементами солов'я, щоб освітлити шкіру і позбавитися від акне.

4. Донька голлівудського актора Стівена Болдвіна 21-річна Гейлі активно будує кар'єру моделі і телеведучої. Торік вона шокувала шанувальників своїм секретом краси. Косметолог додає кров Гейлі до її зволожуючого крему.

"Коли я пояснюю це людям, це звучить божевільно. Мій косметолог бере кров з моєї руки і кладе в апарат, який виділяє плазму з крові. Її і додають до мого крему", - пояснила Гейлі.

5. Кейт Бланшетт, 49 років, робить мікроін'єкції зі стовбуровими клітинами, витягнутими з крайньої плоті. Як вважає актриса і її косметолог, це відмінний метод боротьби зі старінням шкіри.

6. 48-річна Дженніфер Лопес зовсім не виглядає на свій вік. Можливо, секрет в тому, що вона використовує колагенові маски з плацентою людини. Вони зволожують шкіру і підвищують її еластичність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як відтворити натуральний образ Меган Маркл

7. Поп-співачка Ферджі, 43 роки, знайшла заміну ботоксу. Для того, щоб додати об'ємів у певних ділянках обличчя, вона використовує зміїну отруту.

Допис, поширений Fergie (@fergie)

8. Візажист американської співачки Бейонсе, 36 років, розповів, що інколи використовує канцелярський клей заміть гелю для брів.

Допис, поширений Beyoncé (@beyonce)

9. 33-річна Скарлетт Йоганссон щовечора протирає обличчя яблучним оцтом, щоб тримати її у тонусі.

10. Модель 21-річна Белла Хадід інколи вдається до трюків під час нанесення гриму. Вона лягає, щоб візажист наносив косметику, дивлячись на неї знизу, через підборіддя. Так, на її думку, макіяж лягає природніше.

Допис, поширений 🦋 (@bellahadid)

24-річна Мері Магдален з Торонто, Канада, за чотири роки зробила десятки пластичних операцій. Так хотіла наблизитись до свого ідеалу. Вона зробила три операції зі збільшення грудей, 15 ін'єкцій у губи, бразильську підтяжку сідниць і змінила форму носа.

Зараз ви читаєте новину «П'явки і крем з кров'ю: голлівудські зірки розкрили їхні "дивні" косметичні процедури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути