субота, 15 серпня 2009 18:05

П"яний Джордж Майкл потрапив у ДТП

 

Британський співак грецького походження Джордж Майкл знову попався на їзді у п"яному стані - або під впливом наркотиків, - що належить встановити експертизі. Свої права, вилучені за аналогічне порушення, він отримав лише два місяці тому, вказує The Daily Mail.

46-річний співак на своєму Range Rover вартістю понад 100 тисяч доларів в"їхав у зад вантажівці.

Власник вантажівки, шотландець Лорі Роув, розповів, що бачив у дзеркалах за декілька секунд до зіткнення, як позашляховик Джорджа Майкла носить з одного боку дороги на інший. Удар був таким сильним, що він у першу секунду злякався за життя водія джипа.

"Він мене вдарив так сильно, що задній міст підскочив сантиметрів на 60 у повітря... Коли я зупинився і вийшов подивитися, в чому справа, я не чекав, що він вижив".

Проте Джордж Майкл виліз із зім"ятого джипа, попрямував до Роува й запитав, навіщо той зупинився - чи не тому, щоб його підвезти. Потім співак спробував залізти в кузов вантажівки.

За свідченням водія, співак виглядав "убитим" і "був повністю дезорієнтований, ніби абсолютно не розумів, що відбувається".

"Він все говорив, що побоюється потрапити до в"язниці..., - зазначив Роув.

Поліція спіймала Майкла, його змусили дмухнути в тестер, потім забрали в дільницю, але через декілька годин випустили, поки не висунувши звинувачень.

Після виходу в 1996 році незвичайно успішного альбому "Older", кар"єра Джорджа Майкла (Георгоса Панагіоту) поступово зійшла нанівець. З 1998 року, коли співака-гомосексуаліста затримала поліція за мастурбацію в публічному туалеті з чоловіком, він практично не створював нових пісень, а лише потрапляв на сторінки жовтої преси.

Зараз ви читаєте новину «П"яний Джордж Майкл потрапив у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути