Ексклюзиви
понеділок, 23 грудня 2013 11:05

Пугачова спостерігала за народженням двійнят зі спеціальної кімнати

Автор: фото: informing.ru
 

У новому випуску програми "Нові російські сенсації" Алла Пугачова зізналася, що рішення заморозити свої яйцеклітини якраз співпало зі знайомством з Галкіним.

Ще в шлюбі Пугачова разом з Кіркоровим намагалися завести дітей, але нічого не виходило. Коли у Примадонни зав'язалися стосунки з Галкіним, вона йому про все розповіла. Але до того часу лікарі вже заборонили співачці виношувати дітей. Тому через кілька років рішення було зроблено на користь сурогатної матері.

Максим Галкін, розповів, що згідно з угодою вони не знають особисто сурогатну матір, так само як і вона не знає, для кого виношувала дітей. Пара ретельно стежила через медиків за її режимом і раціоном, а за безпосередньо пологами Пугачова спостерігала зі спеціальної кімнати, звідки її не було видно.

Старша з дітей - Ліза на хвилину раніше народилася, ніж Гаррі. Хоча вони могли бути зовсім не Лізою і Гарі. Як зізналися зіркові батьки, спочатку вони думали назвати малюків Іваном да Марьей. Потім ще думали про такі іменах як Єгор і Мона. Але, врешті-решт, зупинилися на Гаррі і Лізі.

До речі, про народження малюків ніхто не знав навіть з близьких друзів пари. Всі дізналися через тиждень, коли Пугачова і Галкін запросили їх на спеціальну вечерю до себе додому.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова спостерігала за народженням двійнят зі спеціальної кімнати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути