пʼятниця, 27 грудня 2019 11:47

Проти Вайнштейна висунули нові звинувачення в сексуальному насиллі

Проти Вайнштейна висунули нові звинувачення в сексуальному насиллі
Гарві Вайнштейну висунули нові 8 звинувачень у сексуальному насиллі. Фото: Charles Sykes, AP/TASS

Прокуратура Лос-Анджелесу додала до розслідування проти голлівудського режисера Гарві Вайнштейна вісім нових звинувачень у сексуальних домаганнях.

Про це пише The Guardian.

За словами речника окружної прокуратури Лос-Анджелесу Рікардо Сантьяго, ці звинувачення розслідують поліцейські управління Лос-Анджелесу та Беверлі-Хіллз. Після завершення розслідування офіс прокурора вирішить, чи передаватимуть ці звинувачення до суду.

Представник Вайнштейна Джуда Енгельмаєр у листі до Associated Press заявив, що йому "нічого зараз додати" до зазначеної інформації.

Харві Вайнштейна, який колись вважався одним з найвпливовіших людей в Голлівуді, звинувачують у сексуальних домаганнях і насильстві щодо понад 80 жінок. Зокрема, щодо таких зірок, як Анджеліна Джолі та Ешлі Джадд.

Проти Вайнштейна порушили шість кримінальних справ у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Лондоні

Гарві Вайнштейна судитимуть за звинуваченням у секс-торгівлі. Суд погодився трактувати його дії саме так. Йому висунули звинувачення в секс-торгівлі та хижацькому сексуальному насильстві (predatory sexual assault), за які йому загрожує довічне увʼязнення.

Суд у справі Вайнштейна має відбутися на початку січня в Нью-Йорку. Гарві звинувачують у тому, що він згвалтував жінку в готелі в Манхеттені в 2013 році, а в 2006 році здійснив насильницький сексуальний акт з іншою жінкою. Він не визнав себе винним і каже, що будь-яка сексуальна активність була за обопільною згодою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марго Роббі, Шарліз Терон і Ніколь Кідман опинились в епіцентрі секс-скандалу на телеканалі Fox

У травні Вайнштейн добровільно здався поліції. Згодом продюсера відпустили під заставу в $1 млн.

12 грудня стало відомо, що Гарві Вайнштейн досяг угоди з понад двома десятками жертв своїх домагань, яким він заплатить $25 млн компенсації.

Колишня польська модель Кайа Сокола звинуватила голлівудського режисера Гарві Вайнштейна в сексуальному насильстві над нею, коли вона була 16-річною актрисою.

Починаючи з 1 січня Каліфорнія на три роки призупинить дію закону про термін давності щодо жертв сексуального насильства в дитячому віці для подання позовів.

Представили український трейлер документального фільму про американського продюсера Гарві Вайнштейна, якого неодноразово звинувачували у сексуальних домаганнях. У стрічці покажуть неодноразові спроби кінематографіста зберегти власний вплив і після скандалів. Матиме назву "Вайнштейн".

Зараз ви читаєте новину «Проти Вайнштейна висунули нові звинувачення в сексуальному насиллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути